SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

VIDEO Simona Halep se pregătește de revenire » Antrenament intens pentru fostul număr 1 mondial

Simona Halep și-a anunțat participarea la turneul de la Praga (10-16 august), însă rămâne de văzut dacă va merge până la urmă la competiția din Cehia // Sursă foto: Captură Twitter +37   FOTO
Simona Halep și-a anunțat participarea la turneul de la Praga (10-16 august), însă rămâne de văzut dacă va merge până la urmă la competiția din Cehia // Sursă foto: Captură Twitter

Articol de - Publicat marti, 28 iulie 2020 17:58 / Actualizat marti, 28 iulie 2020 18:20

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) se antrenează din greu pentru momentul în care va reintra în circuitul normal al turneelor, încă bulversat de criza COVID-19.

În ultimul clip postat pe rețelele de socializare, Simona s-a filmat în timp ce efectua un antrenament cardio. „Munca pe primul loc, după aceea joacă”, a scris sportiva noastră la descrierea videoclipului.

VIDEO Simona Halep trage tare la antrenamente

Simona Halep s-a retras de la Palermo

Halep și-a amânat revenirea pe teren după pauza de cinci luni cauzată de pandemie. Ea nu va participa la turneul de la Palermo, programat să înceapă pe 3 august.

Având în vedere recenta creștere a cazurilor de COVID-19 din România și teama de calătorii internaționale cu avionul în această perioadă, am luat dificila decizie de mă retrage de la turneul de la Palermo. 

Vreau să mulțumesc directorului terenului și ministrului Sănătății din Italia pentru eforturile făcute pentru mine și sper ca turneul să fie un succes.

- Simona Halep

FOTO Cele mai interesante imagini din cariera Simonei Halep

+33 FOTO

Citește mai multe știri din tenis:

Agnieszka Radwanska a devenit mamă » Cum îl cheamă pe băiețelul ei, născut luni

Suferința lui Grigor Dimitrov: „Nu puteam respira, mă simțeam foarte rău, eram mereu obosit și nu aveam nici gust, nici miros”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
1651542754927883
Sive Tamy  •  01 August 2020, 13:26

Simona iesti un om minunat,frumos ,inteligent./in continuare asa cu8m doresti,.numai de bine,.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close