SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // Ajuns la 79 de ani, tatăl lui Darren Cahill are un mesaj fanstastic pentru Simona: „Du-te după trofeu!”

Darren Cahill și John Cahil (dreapta jos)
Darren Cahill și John Cahil (dreapta jos)

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 iulie 2019 15:52

Simona Halep (27 de ani, locul 7 WTA) și Serena Williams (37 de ani, 10 WTA) s-au înfruntat în finala Wimbledon 2019. John Cahill, tatăl fostului antrenor al Simonei, i-a transmis un mesaj de încurajare româncei.

Românca s-a impus cu scorul de 6-2, 6-2, după 56 de minute de joc și a cucerit cel de-al doilea turneu de Grand Slam din carieră. 

Vezi AICI desfășurarea partidei

John Cahill, fost jucător de fotbal australian, ajuns la 79 de ani, e unul dintre cei mai mari susținători ai Simonei. A asistat alături de Darren Cahill din tribune și la semifinala cu Elina Svitolina și i-a purtat noroc lui Halep. Astăzi, cu câteva momente înaintea startului marii finale, a avut un mesaj de încurajare.

„Oamenii subestimează cât de bune pot fi aceste jucătoare. E ziua finalei feminine de la Wimbledon! Mult succes Simonei Halep și echipei sale. Du-te după trofeu!”, a scris John Cahill pe Twitter.  

Finala dintre Simona Halep și Serena Williams e liveTEXT AICI

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ipsilante
ipsilante  •  13 Iulie 2019, 20:32

Felicitari Simona! Sunt mandru ca esti romanca. Alaturi de Nadia, ti-ai castigat un loc, acolo sus, pe cel mai inalt piedestal al sportului romanesc. Desi ai ajuns doar la mijlocul carierei, ai atins apogeul. Mai ai multi ani de activitate in fata si-ti doresc sanatate si satisfactii in meciurile care vor urma. Sunt convins ca vor fi multe victorii dar, cel mai important este ca faci fericit un popor intreg, care ti-a tinut pumnii, s-a rugat si a cazut in extaz admirand prestatia si victoria indubitabila asupra unei legende. Celelei mai mari tenismene din toate timpurile: Serena Williams! Bravo Simona! Multumim Simona! Sa ne traiesti, Simona!

laurkro
laurkro  •  13 Iulie 2019, 17:12

"Fanstastic", ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează