SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // Antrenorul Serenei Williams face un anunț care sperie circuitul WTA după victoria cu Halep

Serena Williams // FOTO: Guliver/GettyImages
Serena Williams // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 21 ianuarie 2019 17:06

Serena Williams (37 de ani, 16 WTA) a eliminat-o pe Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) în optimile de finală de la Australian Open, scor 6-1, 4-6, 6-4.

După meci, Patrick Mouratoglu, antrenorul Serenei Williams, a vorbit despre evoluția americancei.

„Cred că e mai bine pregătită acum față de anul trecut. Chiar dacă a făcut eforturi mari pentru a fi în formă, dar nu a avut suficient timp. Acum cred că e gata, fizic și psihic, după ce a născut. Simt că acum e din nou Serena, fizic și emoțional. Cred că e la un nivel bun. Avea nevoie de un meci tare și e bine că a fost azi.

Cred că în setul decisiv a fost ea însăși. Una dintre marile calități ale ei e să fie competitivă în momentele importante. Cred că la acel moment, la 3-2 și 30-0, Simona juca mai bine. Serena era în pericol. Dar Serena a întors game-ul și meciul. 

Cred că va câștiga acest turneu. Mereu cred că va câștiga. Cred că e pregătită cum trebuie pentru acest turneu și cred că va triumfa”, a declarat Patrick Mouratoglu la conferința de presă.

 

23de turnee de Grand Slam a câștigat Serena Williams în carieră, ultimul în 2017, la Australian Open

Citește și:

Simona Halep și-a început conferința de presă cu o glumă » Prima reacție a liderului WTA după înfrângerea cu Serena Williams: „Am simțit că m-a lovit trenul”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (17)
bazileon
bazileon  •  22 Ianuarie 2019, 06:14

Nu a fost o gluma, a fost un sarcasm. ***, ba pentru dureri, ba pt alergii, trebuia de mult interzisa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marius.bxl
marius.bxl  •  21 Ianuarie 2019, 23:28

Americanii au demonstrat ca sunt o natie razboinica care pentru ei locul 2 nu exista.inexplicabil ca din niste imigranti din toata lumea in timp scurt (200ani) au adn de n°1

catalynn
catalynn  •  21 Ianuarie 2019, 22:40
Postat de mariuss72 pe 21 Ianuarie 2019, 20:42

Bulan? Bai baiete, la nivelul asta nu poti sa spui ca e vorba de bulan, dar asta e cea mai buna explicatie pentru un creieras stafidit ca al tau. Femeia asta, asa cum e, mai mult barbat si cu 100 de kile, inca distruge tot in calea ei...si sa nu uitam ca doar ce a nascut. Acceptati valoarea unde este.

Daca tu poti sa demonstrezi ca Serena a vrut sa dea mingi care acopera tusa 5mm atunci te cred, NU a fost bulan :-))) Insa nu asta a fost problema azi, Simona pur si simplu nu era pregatita pt acest turneu. Poate Muratura sa stea linistit, Serena NU castiga nici aici si niciun alt GS, sunt prea multe jucatoare in forma care daca reusesc sa treaca de primul set in urmatoarele 2 o bat. Simona pur si simplu a intrat prost in meci si a pierdut primul set nepermis de repede, practic fara lupta. Vei vedea in urmatoarele meciuri adevaratul nivel la care e azi Serena pt ca nu va mai da de fete venite de pe plaja, de la liceu sau de la fizio-terapie ca pana acum :-) Evident, chiar si asa, este impresionant ca poate si atat la 37 de ani si peste 100kg!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează