SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // Fiica Serenei Williams, cea mai simpatică apariție de la Australian Open: „Cred că am văzut Frozen de 3.000 de ori, iar Frumoasa și Bestia de 4.000 de ori”

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

Articol de GSP - Publicat luni, 21 ianuarie 2019 15:30

Serena Williams (37 de ani, 16 WTA) a învins-o pe Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) în optimile de finală de la Australian Open. Nu este singurul motiv de bucurie al americancei. 

Fiica de un an și patru luni a Serenei Williams e cel mai în vogă personaj de la Australian Open. Imaginile cu micuța Alexis Olympia Ohanian Jr. și cu nelipsita păpușă, stând în brațele tatălui și privind meciurile Serenei chiar de pe arena „Rod Laver”, au devenit virale.

La finalul victoriei cu Halep, Serena a vorbit despre activitatea prefereată a fiicei sale: „Avem în fiecare seară program de urmărit filme. Astăzi l-am văzut de dimineață, trebuia să ajung la meci. Cred că am văzut Frozen de 3.000 de ori, iar Frumoasa și Bestia de 4.000 de ori. Doar pe astea două le vrea. Îi spun «Olympia, există milioane de filme!», dar nu, ea mi le arată doar pe astea”.

Vezi și: 

Simona Halep și-a început conferința de presă cu o glumă » Prima reacție a liderului WTA după înfrângerea cu Serena Williams: „Am simțit că m-a lovit trenul”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
bazinga
bazinga  •  21 Ianuarie 2019, 18:20

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

986379311381755
Lengyel Adrian  •  21 Ianuarie 2019, 17:18

Oare cata faina folosesc astia cand fac sex? Nu de alta dar ar cam trebui aruncate cateva kilograme pe ea sa vada unde se umezeste...

cneius
cneius  •  21 Ianuarie 2019, 17:07

"...cea mai simpatică apariție de la Australian Open..."...Really ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează