SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // Darren Cahill o elogiază pe Simona după semifinala cu Svitolina: „Cel mai bun meci pe iarbă din toată cariera!” » Ce spune despre Serena

Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages
Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iulie 2019 12:16

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) și Serena Williams (37 de ani, 11 WTA) se vor duela sâmbătă, de la ora 16:00, în finala Wimbledon 2019, liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Eurosport.

Australianul Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, a lăudat prestația româncei din semifinala cu Elina Svitolina, scor 6-1, 6-3.

„Cred că este cel mai bun meci pe iarbă făcut de Simona Halep în toată
cariera. A venit la fileu, a servit bine, iar forehand-ul și backhand-ul în lung de linie le-a lovit foarte bine”, a declarat Darren Cahill la ESPN.

Darren Cahill: „Nu sunt surprins de serena”

Darren Cahill a vorbit și despre Serena Williams și a explicat că nu este o surpriză faptul că americanca a ajuns atât de departe în competiție.

„Nu sunt surpins de Serena. Pentru mine, Serena a jucat bine încă din primul meci! În cazul ei îți dai seama din turul I dacă se mișcă bine, dacă lovește bine, dacă este încrezătoare. Dacă suferă la aceste capitole, îi e greu să intre în formă. Dar nu a fost cazul!”, a adăugat australianul.

„Serena a avut parte de ajutorul adversarelor, care au învins jucătoare cu care ea poate nu voia să joace”
Pam Shriver

Citește și:

Brad Gilbert îi explică Simonei cum s-o învingă pe Serena: „Asta i-aș spune dacă aș fi antrenorul ei. Dacă nu face așa, va fi 10-1 la meciuri directe!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
steaua.libera
steaua.libera  •  12 Iulie 2019, 16:36
Postat de blatistu49 pe 12 Iulie 2019, 13:59

dispari ca esti depasit de evenimente esti cu mintea scurta

N-ai treaba, conspirationistule. Esti un blat de om. Cine ti-a dat viata a facut blat cu prostia si ai iesit tu, blatistu49

blatistu49
blatistu49  •  12 Iulie 2019, 13:59
Postat de lapusneanul pe 12 Iulie 2019, 13:57

asa e ma prostea, se fac blaturi la greu..hahaha... dupa mintea ta o jucatoare care e in forma nu poate fi invinsa de alta jucatoare mai in forma ca ea...:)

dispari ca esti depasit de evenimente esti cu mintea scurta

blatistu49
blatistu49  •  12 Iulie 2019, 13:58

SERENA numai poate a ramas doar cu serviciul

Vezi toate comentariile (7)
Comentează