SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // FOTO Kate Middleton și Meghan Markle, în loja regală la finala Wimbledon

Kate Middleton // FOTO: Guliver/GettyImages +10   FOTO
Kate Middleton // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 iulie 2019 15:46

Simona Halep (27 de ani, locul 7 WTA) și Serena Williams (37 de ani, 10 WTA) s-au înfruntat în finala Wimbledon 2019. 

Românca s-a impus cu scorul de 6-2, 6-2, după 56 de minute de joc și a cucerit cel de-al doilea turneu de Grand Slam din carieră. 

Vezi AICI desfășurarea partidei

Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, și Meghan Markle, Ducesa de Sussex, au fost în tribună pe Terenul Central pentru a urmări finala Wimbledon. Cele două au participat împreună și la finala de anul trecut, dintre Angelique Kerber și Serena Williams, câștigată de nemțoaică.

kate middleton 3 +11 FOTO

Kate Middleton, care a venit de mai multe ori în ultimele două săptămâni la All England Lawn Tennis Club, a ajuns la complexul de la Wimbledon înainte de startul finalei. Aceasta s-a întâlnit cu jucătoarele înainte de meci și a urmărit partida din loja regală.

La meci a asistat și Meghan Markle, care a susținut-o pe Serena Williams, buna sa prietenă.

„E mereu lângă mine. Nu poate exista o prietenă mai bună. E lângă mine și la bine, și la rău. Asta e tot ce vreau de la ea” Serena Williams despre Meghan 

Vezi și:

VIDEO Luminița Paul, specialistul GSP în tenis, prefațeză din Londra finala: „Dacă va juca așa, Simona are o mare șansă în fața campioanei americane”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează