SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // VIDEO Luminița Paul, specialistul GSP în tenis, a prefațat din Londra finala: „Dacă va juca așa, Simona are o mare șansă în fața campioanei americane”

Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages
Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de , - Publicat sambata, 13 iulie 2019 15:19

Simona Halep (27 de ani, locul 7 WTA) și Serena Williams (37 de ani, 10 WTA) s-au înfruntat în finala Wimbledon 2019. Partida a fost transmisă în direct pe Eurosport 2 și liveTEXT pe GSP.ro. 

Românca s-a impus cu scorul de 6-2, 6-2, după 56 de minute de joc și a cucerit cel de-al doilea turneu de Grand Slam din carieră. 

Vezi AICI desfășurarea partidei

  • CORESPONDENȚĂ GSP: Luminița Paul, specialistul Gazetei Sporturilor in tenis, și fotoreporterul Raed Krishan sunt acum la Londra, de unde transmit pentru cititorii GSP toate detaliile despre finala Halep - Serena

Luminița Paul, specialistul GSP în tenis, a prefațat duelul dintre Simona și Serena, al 11-lea dintre cele două campioane:

 

Poate nu e finala așteptată la finalul turneului, dar, cu siguranță, este una promițătoare.

Serena conduce în meciurile directe, 9-1, dar în ultimii ani nu a avut succesul dorit în turneele majore. Simona este în fața unei provocări extrem de importante. Poate face istorie și, dacă joacă așa cum a făcut-o în aceste două săptămâni, are o mare șansă în fața marei campioane americane.

În jurul orei 16:00 (n.r. ora Londrei, la două ore după startul meciului) este anunțată ploaie. Până la acea oră e posibil ca finala să fie încheiată. Rămâne de văzut cu ce rezultat”.

Citește și:

Martina Navratilova o pune în gardă pe Simona Halep: „Serena Williams are o armă de distrugere în masă” + ce spune Marion Bartoli

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  13 Iulie 2019, 16:07

..,da ...foarte bun comentariu ...speram ca sa avem mai multe amanunte de la Luminita dupa finala...

749913671784643
Razvan Marcel  •  13 Iulie 2019, 15:29

Simona va câștiga in 2 seturi, 6-3 6-4

Vezi toate comentariile (2)
Comentează