SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // Simona Halep a uimit pe toată lumea » Ce notă și-a dat după eliminarea de la Australian Open „Am curajul să spun asta”

Simona Halep la Australian Open // FOTO: Reuter
Simona Halep la Australian Open // FOTO: Reuter

Articol de GSP - Publicat luni, 21 ianuarie 2019 21:42

Simona Halep (1 WTA) a pierdut meciul cu Serena Williams (16 WTA) din optimile de finală de la Australian Open, scor 1-6, 6-4, 4-6, însă a terminat meciul cu zâmbetul pe buze.

Simona Halep a fost rugată la conferința de presă să-și evalueze prestația de pănă acum în 2019 și a spus că este mulțumită de jocul său.

"Sunt aproape de zece, am curajul să spun acest lucru pentru că am riscat atunci când am stat atât de mult acasă. Nu am fost în totalitate pregătită pentru tenis de nivel înalt, dar nu am jucat rău, mă bucur pentru felul în care s-a desfășurat acest turneu pentru mine, iau doar lucrurile pozitive. Am avut meciuri bune având un tablou greu", a spus Simona Halep liderul mondial.

Următoarea competiție pentru Simona este Cupa Fed, care va avea loc între 9-10 februarie. România întâlnește în deplasare Cehia, la Ostrava, în primul tur al Grupei Mondiale.

 

Citește și:

Cine e noul antrenor al liderului WTA Simona Halep » Specialistul GSP Luminița Paul, detalii despre colaborare + poza neremarcată de pe 10 ianuarie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
347655969058390
Ion Popescu  •  22 Ianuarie 2019, 20:17

Care este problema ? Dupa o intrerupere indelungata Simona a jucat foarte bine . Si Roger Federer a fost eliminat acum la AO. A cazut pe locul 6 ATP ! ! Dar in Elvetia nu sunt serpi veninosi si hateri *** *** ca cei din *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cipinho79
cipinho79  •  22 Ianuarie 2019, 13:35

eu zic un 7 spre 8 mai degraba... ca de obicei Simona arata ca are potential dar are probleme in punctele cheie. are un fel de blocaj psihic ca o bariera psihologica pe care n-o poate depasi. Ar ajuta-o enorm sa aiab pe teren aceea rautate pozitiva, pe care o are de exemplu Sharapova sau letona Ostapenko. La minge de break un gest de vitorie, de incurajare, un strigat,orice care sa demoralizeze adversara inainte sa serveasca... ceva in stilul bucuriei la finalul setului 2 cu ambii pumni, acolo e o descatusare, dar astfel de gesturi trebuie sa apara si in timpul jocului mai ales fiind in avantaj. proabil ca un psiholog sportiv i-ar spune lucrurile asta in primul rand! Simona are neaparata nevoie de un psiholog, fiindca tenisul e un joc al mintii in primul rand, 50% din tenis e psihic, fiindca uneori jocul atarna de un singur punct. Probabil nu va reveni prea curand pe primul loc fiindca Kvitova e pe cai mari, urmeaza si Roland Garros unde are de aparat alte 1500 de puncte si apoi Wimbledon, iar Simonei nu prea-i place iarba :)

mosvasile
mosvasile  •  22 Ianuarie 2019, 12:06

Chiar a jucat bine si are dreptate!Dar...numai pentru seturile doi si trei!Numai ca din pacate, s-a pus la socoteala si primul set-in care Simona se credea la antrenament!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează