SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // VIDEO Serena, Joc ÎNSPĂIMÂNTĂTOR: adversara a izbucnit în lacrimi! » Va juca mai departe cu Halep

FOTO: Guliver/GettyImages +6   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 ianuarie 2019 11:51

Serena Williams (37 de ani, 16 WTA) o va întâlni pe Simona Halep (1 WTA) în „optimile” Australian Open, după ce a trecut de ucraineanca Dayana Yastremska (18 de ani, 57 WTA), scor 6-2, 6-1. Meciul e programat luni, la o oră ce va fi anunțată ulterior. 

Serena are un parcurs impecabil la Melbourne. Nu doar că nu a cedat vreun set, dar a pierdut doar 9 game-uri în cele partide jucate. În fața ucrainencei Yastremska a etalat un joc însăimântător pentru orice adversară. Americanca a servit 9 ași, câștigând 85 la sută dintre punctele
jucate cu primul serviciu.

Sora mai mică a familiei Williams a lovit de 20 de ori câștigător, comițând 13 erori neforțate, în timp ce Yastremska, jucătoare recunoscută pentru agresivitatea sa, a reușit doar 14 lovituri câștigătoare.

După doar o oră și 5 minute, Serena și-a asigurat calificarea în optimile de finală, acolo unde va juca împotriva Simonei Halep sau a surorii Venus. 

Yastremska a izbucnit în lacrimi la final

Tânăra jucătoare din Ucraina nu și-a putut ascunde emoțiile la final. În timp ce se îndrepta către fileu, pentru a-i strânge mâna Serenei, Yastremska a izbucnit în lacrimi. Americanca a încercat să o consoleze, felicitând-o pentru parcursul bun de la primul Mare Șlem al anului: „Nu plânge, te-ai descurcat excelent. Nu plânge”.

Vezi și: 

VIDEO Imagini TULBURĂTOARE în vestiar! S-a prăbușit și a început să plângă la câteva momente după meci

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (8)
florianveress
florianveress  •  19 Ianuarie 2019, 14:53

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

785878198278829
Stefan Alexescu  •  19 Ianuarie 2019, 11:12

Trebuia sa-i zica: "Nu mai plânge, nu şade frumos, un volintir ca dumneata."

baruch
baruch  •  19 Ianuarie 2019, 10:03
Postat de alegsandru pe 19 Ianuarie 2019, 09:38

Asa este, dar aici sigur este vorba de o dieta mai speciala. Nu am voie sa spun pentru ca voi fi sanctionat de Politia Gandirii Nesanatoase a gsp.

detectez o usoara banuiala in tonul dvs.? serena toata viata a facut ce recomanda medicii la tv: mananca fara sare, zahar si grasimi, bea 2 litri de apa pe zi si face miscare cel putin 30 minute.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close