SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // VIDEO Serena Williams dezvăluie ce a învățat după meciul cu Simona Halep: „De aceea ea e numărul 1”

Simona Halep //  Foto: Reuters
Simona Halep // Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 21 ianuarie 2019 17:58

Serena Williams (37 de ani, 16 WTA) a eliminat-o pe Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) în optimile de finală de la Australian Open, scor 6-1, 4-6, 6-4.

După meci, Serena Williams a vorbit despre duelul cu Simona Halep și a lăudat-o pe jucătoarea noastră pentru felul în care a jucat în setul doi.

De aceea e numărul 1. Și-a ridicat nivelul în setul doi. Eu nu am făcut asta, am rămas la același nivel. Dar este parte din revenirea mea. Aș fi putut câștiga în două seturi, dar până la urmă am înfruntat jucătoarea de pe locul 1. Încă învăț. Cred că e admirabil la vârsta mea și având în vedere unde sunt în carieră. Am jucat foarte bine, nu știu dacă e cea mai bună prestație de când am revenit. Dar trebuie să joci bine pe durata întregului meci, nu doar într-un set.

Azi am învățat că trebuie să lupt pentru victorie, pentru titluri, pentru meciuri. Cred că, per total, am un joc solid. Dar trebuie să trec la un nivel mai mare dacă vreau să mai rămân în turneu”, a declarat Serena Williams la conferința de presă.

 

Citește și:

Antrenorul Serenei Williams face un anunț care sperie circuitul WTA după victoria cu Halep

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
ray51
ray51  •  22 Ianuarie 2019, 10:08

Diplomatic. S-a vazut ca n-a scapat-o in castigatoare pe Simona. Cand trebuia ii punea 2-3 servicii de neatins. Cand obosea ii dadea repede game-ul ca s-ajunga la banca. Arareori s-a incins mai mult decat ii permite varsta. Asta presupune ca te cunosti f. bine. S-o urmarim in continuare. Poate va mai oferi lectii de tenis si altora.

112383043130512
Corneliu Brincoveanu  •  21 Ianuarie 2019, 20:07

Nimeni nu va suferi pentru ca Simona paraseste locul 1. !!! Nu are charisma si inventivitatea necesare. E doar o truditoare ambitioasa a tenisului , ceeace nu e putin lucru ! Dar, atit . A venit vremea pentru ceva mai mult decit poate oferi tenisul ei destul de plicticos . Voi dormi foarte linistit dupa ce o ia la vale. Eu cu banii mei putini, ea cu luxul exorbitant obtinut pe merit! Doamne , cit de mult promitea Sorana acum vreo opt ani ! Cit de bine i-ar fi stat ei in fruntea WTA ! Tare frumos ar fi fost...Asa , cu Halep nu -i niciun bai !

347655969058390
Ion Popescu  •  21 Ianuarie 2019, 19:32

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează