SPORTURI  »  TENIS  »  WTA BEIJING

Simona Halep şi-a aflat adversara din sferturile de finală de la Beijing! Românca are şansa revanşei

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 octombrie 2017 20:26

Simona Halep, principala favorită a turneului WTA de la Beijing, se va duela cu Daria Kasatkina (34 WTA) în sferturile de finală ale competiţiei, după victoria cu Maria Sharapova, 6-2, 6-2 în runda a treia (Vezi detalii).

Rusoaica Daria Kasatkina a eliminat-o în turul al treilea pe poloneza Agnieszka Radwanska, favorita a 11-a a turneului, în trei seturi, 4-6, 7-5, 6-2, la capătul unei dispute care a durat peste două ore şi jumătate.  

Ultimul meci dintre Halep şi Kasatkina s-a jucat chiar săptămâna trecută, în al doilea tur al turneului de la Wuhan, când rusoiaca s-a impus clar, în două seturi, scor 2-6, 1-6 (citeşte AICI rezumatul meciului). Tot anul acesta, cele două s-au întâlnit la Roland Garros, unde Simona a învins în două seturi, 6-0, 7-5, iar anul trecut românca s-a impus la Miami, scor 6-3, 7-5.

Partida dintre Halep şi Kasatkina se va juca vineri, iar ora de disputare va fi anunţată cel mai probabil în cursul zilei de joi. Partida va putea fi urmărită în direct la TV Digi Sport 2 şi liveTEXT pe GSP.ro.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
indolentu
indolentu  •  04 Octombrie 2017, 22:58
Postat de manty_one pe 04 Octombrie 2017, 22:36

invidia si frustrarea naste m0nstrii...oare cum poti sa sustii intotdeauna adversara Simonei,dorindu-ti sa piarda?... fata asta cat si toate celelalte fete care participa la turneiele organizate in toate colturile lumii reprezinta Romania.... RUSINE ACELOR PENIBILI!!

hai ba si cu tine acu ce pretentii ai de la tihi hihi covalact fan pepsi sfintu gheorghe sau d alde sandu chis?

indolentu
indolentu  •  04 Octombrie 2017, 22:53
Postat de catalynn pe 04 Octombrie 2017, 22:05

Spre deosebire de tine care scrii intr-o romana unde duci foneticul la superlativ :-))) tihi saracu' nu stie sa o scrie corect, desi (culmea!) chiar incearca! Cel mai hilar e ca scrie Marija, desi dopata insasi isi scrie numele in alfabet latin Maria. Acum poate ca noi nu stim cum sa scrie correct nefiind rusofoni (el crede ca rusofon si rusofil e tot aia :-))) ), insa chiar atat sa ii fi prajit Meldoniumul creierii aleia ca pana si numele si l-a uitat?! :-)))) Iar daca in sfarsit va ajunge Simona #1 WTA *** pt tihi va trebui sa fie musai de la Dedeman :-))))

:)) multam de aprecierea fonetica poate ai citit ce replici i am dat tablarului irlandez care o tot dadea cu tasta 1 pentru limba romana.cit despre hihi covalact las ca bea niste chiefir prea bun prea de la iel d acolo si o sa i treaca :))))

manty_one
manty_one  •  04 Octombrie 2017, 22:36
Postat de valyomanyd pe 04 Octombrie 2017, 22:11

Sunt prezenti, deja o dau in diverse ! :)) Ba ca a jucat dopata la pariuri, ba ca ia fost mila de Simona si s-a lasat batuta etc....:)))

invidia si frustrarea naste m0nstrii...oare cum poti sa sustii intotdeauna adversara Simonei,dorindu-ti sa piarda?... fata asta cat si toate celelalte fete care participa la turneiele organizate in toate colturile lumii reprezinta Romania.... RUSINE ACELOR PENIBILI!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează