SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Simona Halep şi-a făcut cadou un Range Rover de 80.000$ » Cum decurge viaţa unei jucătoare de top 10 WTA

Simona Halep și un mic fan în timpul unei sesiuni de autografe la Indian Wells +5   FOTO
Simona Halep și un mic fan în timpul unei sesiuni de autografe la Indian Wells

Articol de - Publicat vineri, 14 martie 2014 00:00 / Actualizat joi, 13 martie 2014 22:30

Simona Halep a primit tot felul de întrebări de-a lungul celor două săptămîni de cînd se află la Indian Wells.

Intrarea în Top 10 i-a deschis noi orizonturi Simonei Halep. Pe lîngă cele de pe teren, ea a fost pusă în faţa a tot felul de provocări. După calificarea în semifinale, a fost întrebată dacă nu s-a plictisit de atîtea conferinţe de presă. "E plăcut să mă aflu aici, asta înseamnă că am cîştigat". De cînd a ajuns la Indian Wells din postura de a şaptea jucătoare a lumii a participat la tot felul de evenimente.

A trecut peste toate cu zîmbetul pe buze, chiar dacă uneori a fost emoţionată. A fost invitată în premieră la WTA All Acces Hour, unde a dezvăluit că îi place foarte mult să conducă, mai ales maşini mari, de aceea şi-a cumpărat de curînd un Range Rover pe care să-l aibă atunci cînd ajunge în România. Tot atunci a participat şi la o provocare trăsnită a realizatorilor, aceea de a arunca baloane de apă într-o ţintă fixă. Ea s-a descurcat bine şi la acest concurs.

Cîteva zile mai tîrziu, a fost prezentă la standul USANA din cadrul Indian Wells Garden, unde fanii au discutat cu ea, au făcut fotografii şi i-au cerut autografe.

După fiecare meci cîştigat în deşertul californian, Halep a participat la o conferinţă de presă. Dar cea mai savuroasă a fost cea de după meciul cu Casey Dellacqua. Simona i-a dezarmat pe jurnaliştii prezenţi cu optimismul ei şi cu sinceritatea cu care le-a răspuns. "Sînt o fată normală, ca toate celelalte, îmi place să merg la cumpărături, să ascult muzică, să vorbesc pe WhattsApp, însă nu mă uit la filme pentru că nu pot să mă concentrez timp de două ore pe ceva", a spus Simona.

De asemenea, le-a mărturisit că, oricît i-ar plăcea să meargă la cumpărături, nu aruncă prea mulţi bani. "De cînd sînt aici am mers de mai multe ori la cumpărături, mi-am luat ochelari de soare, pantofi, haine, sînt înnebunită să merg la shopping. Dar nu îmi iau lucruri foarte scumpe, trebuie să-mi păstrez banii, doar pentru asta muncesc, nu?".

Recunoscută pe stradă
Simona Halep le-a povestit celor prezenţi la conferinţa de presă de după sfertul de finală de la Indian Wells cum este atunci cînd se află în România. "Sînt recunoscută oriunde merg, pe stradă, în magazine, peste tot. Într-o zi am fost surprinsă de ce mi s-a întîmplat. Căutam un loc de parcare, dar nu prea găseam şi cineva a venit la mine şi mi-a oferit unul chiar în faţa hotelului unde doream să intru", a spus Simona.

De asemenea, ea se bucură de noul statut pentru că a auzit că unii copii s-au apucat de tenis datorită ei. "Îmi doresc să fie cît mai mulţi, tenisul e un sport frumos".

"Principala ei calitate e că nu are slăbiciuni"
Calificarea în semifinalele turneului de la Indian Wells i-au adus Simonei şi mai multă atenţie din partea presei străine. Cotidianul USA Today i-a dedicat un material româncei. Pe lîngă cuvintele ei, se găsesc şi cele ale antrenorului său, Wim Fissette. El a mărturisit că Halep i-a atras atenţia după ce a cîştigat primele două trofee ale carierei.

"Mi-am spus că trebuie s-o urmăresc pe această jucătoare. Principala ei calitate este că nu are nici o slăbiciune. Asemenea lui Kim Clijsters, ea joacă din intuiţie", a spus belgianul.

El şi Simona lucrează împreună de la turneul de la Paris, acum aflîndu-se la al patrulea turneu de cînd au început coloborarea, timp în care românca a cîştigat trofeul de la Doha.

936,430 de dolari a cîştigat Simona Halep în 2014 în şase turnee jucate

2,7 milioane de dolari a adunat din tenis Simona în toată cariera

500.000 de dolari e premiul pe care-l primeşte Simona dacă ajunge în finală la Indian Wells

609046-top-premii-simona.jpg

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (17)
valserrano
valserrano  •  14 Martie 2014, 11:47

cel mai ingrijorator lucru este ca nu va fii respectat tot timpul ceea ce a facut si probabil va mai face ptr tenisul romanesc peste hotare!!! va veni perioada in care..totul va apune!!!! si va fii pusa la zid!!! ziaristii astia de carton amestecat cu rahat....nu inteleg ca si sportivii sint oameni.....si totul are un inceput...un sfarsit..si o limita!!!! FELICITARI PTR TOT CEEA CE A FACUT SI VA MAI FACE CA SPORTIVA.....DUCAND NUMELE ROMANIEI PE PODIUMUL MONDIAL AL TENISULUI!!!!

badeadorian
badeadorian  •  14 Martie 2014, 11:45

Asta nu este stire ce tine de un ziar de sport . Poate sa isi cumpere si o naveta spatiala . Pe oamenii de bun simt nu-i intereseaza ce face cu banii o sportiva care munceste si castiga datorita talentului si calitatilor native . Mai bine aparea un articol cu modul in care se antreneaza sau dieta de dinaintea unui concurs . Sau cum se reface dupa un turneu istovitor . Asa este postat un material pentru babele din sat care stau pe banca in asteptarea pensiei . Halal stire sportiva . Apropo ! de Van Damme nimic ? Ca s-a jucat in zapada la noi in tara .

xnread
xnread  •  14 Martie 2014, 11:32
Postat de v_for_vendetta_2011 pe 14 Martie 2014, 10:59

cam multe "detalii" de acest gen pe fituica asta si pe cealalta! citeste majoritatea articolelor si vei avea surpriza sa constati ca,vei gasi 30% despre sport in sine,ca este el fotbal,tenis,atletism si 70% can can

Nimic nu mai este din ceea ce a fost dar ma tem de ce va fi.Aveti perfecta dreptate ! Intr-o societate perturbata,paparazzismul se gudura-n placeri exotice.Seniorii clipei.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează