SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAȚII

Simona Halep și-a făcut planurile pentru 2019! Motivul haios pentru care nu mergea să colinde :)

Articol de GSP - Publicat marti, 25 decembrie 2018 10:57

Simona Halep și-a dezvăluit planurile pentru 2019. De asemenea, liderul WTA și cea mai bună sportivă a anului 2018 a vorbit și despre Crăciunul în copilărie. A povestit de ce nu mergea să colinde și ce amintiri are alături de familie. 

"Am hotărât să stau aproape de familie anul acesta de sărbători mai ales după ce am realizat anul acesta. De Crăciun voi fi la Constanța pentru a petrecere alături de familia mea.

Mereu a fast ciudat de sărbători. M-a prins Crăciunul și în Australia acum doi ani. Erau 30-35 de grade. E cu totul diferit. Am avut norocul să am parte de o companie plăcută.

Acum doi ani am fost cu familia lui Darren Cahil. Pentru 2019 mi-aș dori sănătate. Nu e un clișeu. Dar vreau să fiu capabilă să am rezultate bune. Vreau să am parte de momente frumoase. Vreau să fac treabă bună și la Fed Cup. Aș mai vrea să fiu pe primul loc și anul acesta, plus un parcurs bun în turneele de Mare Șlem", a zis Halep pentru TVR. 

...despre cum era Crăciunul în copilărie: "Ne întâlneam toți, verișori, unchi, mătuși. Petreceam împreună. Nu s-a schimbat mult. Numai că eu sunt plecată, ei acasă fac la fel. Suntem o familie unită. Când eram copil mă bucuram altfel de Crăciun. N-am mers niciodată cu colindul. Pentru că nu am voce și îmi e și rușine".

CITEȘTE ȘI:

Fiecare cu regulile lui! Ce schimbări se vor petrece la Australian Open: "Vor asigura multe răsturnări de situație!"

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close