SPORTURI  »  TENIS  »  WTA PRAGA

Vijelie la Praga! Un singur cap de serie, în afara Simonei Halep, a rămas pe tablou

Românca, favorita numărul 1 a turneului, are traseu mai ușor spre titlu.
Românca, favorita numărul 1 a turneului, are traseu mai ușor spre titlu.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 august 2020 22:01 / Actualizat miercuri, 12 august 2020 22:14

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) și cehoaica Barbora Krejcikova (24 de ani, 118 WTA) joacă joi, după ora 15:00, în turul secund de la WTA Praga. Românca, favorita numărul 1 a turneului, are un traseu mai ușor spre titlu.

  • Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) și cehoaica Barbora Krejcikova (24 de ani, 118 WTA) joacă joi, după ora 15:00, în turul secund de la WTA Praga. 

Simona Halep și Elise Mertens (23 de ani) au rămas singurele favorite de pe tabloul de simplu de la Praga. Belgianca s-a impus astăzi fără probleme în fața italiencei Camila Giorgi (71 WTA), scor 6-4, 6-2, și e cu un pas înaintea Simonei. E calificată în sferturile de finală, unde o va înfrunta pe învingătoarea dintre Eugenie Bouchard (330 WTA) și Tamara Zidansek (72 WTA).

Petra Martic, a doua favorită a competiției, jucătoare clasată pe locul 14, a cedat astăzi în fața localnicei Krystina Pliskova (69 WTA), scor 1-6, 5-7.

Fără capi de serie pe jumătatea Simonei

 Simona Halep a scăpat de toți capii de serie de pe jumătatea ei de tablou. Cea mai bine clasată posibilă adversară este Laura Siegemund (65 WTA). În semifinale, am putea avea un duel 100% românesc, între Irina Begu (82 WTA) și Simona Halep.

Citește și alte știri despre Simona Halep: 

Simona Halep, criză de nervi după căderea inexplicabilă din finalul partidei pierdute la dublu

Reacția partenerei Simonei Halep după eșecul tensionat de la Praga

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează