SPORTURI  »  TENIS  »  FINALA ROLAND GARROS

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS, finala Roland Garros // VIDEO "Raliul turneului" » Punctul în care Simona Halep s-a apărat nebunește și a greșit total neașteptat

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iunie 2018 17:17

Simona Halep a început extrem de greoi primul set al finalei de la Roland Garros cu Sloane Stephens și s-a văzut condusă cu 1-3.

La acest scor, jucătoarea noastră a avut, conform Eurosport, unul dintre raliurile turneului, după ce a fost alergată de adversară cu mingi dintr-un colț în altul al terenului. A salvat 6 mingi ca și pierdute, însă pe a 7-a a trimis-o în fileu.

"Unul dintre raliurile turneului. Incredibilă apărare pentru Halep... dar nu a fost suficient", a punctat contul de Twitter al Eurosport, post de televiziune care transmite turneul de la Roland Garros.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează