SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS // Ilie Năstase taxează o declarație a lui Stephens: "Înseamnă că îi e frică"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 iunie 2018 10:58

Fostul mare tenismen Ilie Năstase a prefațat duelul dintre Simona Halep și Sloane Stephens, care se vor înfrunta sâmbătă în finala de la Roland Garros. Năstase a remarcat faptul că Simona se enervează mai puțin în timpul meciurilor și taxează o declarație a americancei, care a spus că e avantajată de faptul că a câștigat deja o finală de Mare Șlem. 

  • Simona Halep dispută sâmbătă, de la ora 16:00, marea finală cu Sloane Stephens. Finala va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV și Eurosport.

"Simona are propriul ei sistem de a pregăti un meci sau o finală. Eu, când eram în finală, vedeam o domnișoară frumoasă când mă uitam spre propria lojă. Halep se uită în lojă după familie, e important că are mereu familia aproape.

Nu înseamnă nimic că Sloane are un titlu de Mare Șlem. E o declarație pripită, posibil să-i fie frică.

Am vorbit cu Simona. I-am spus că eu mă enervam când pierdeam. Ea se enervează când câștigă. Când câștigă, trebuie să se enerveze adversarul, nu ea. Oricum, greșește mai puțin și se enervează mai puțin în ultima perioadă", a declarat Ilie Năstase, la Pro X. 

Cine se impune în finala de la Roland Garros?

Simona Halep
Sloane Stephens

"Eu am un titlu de Mare Șlem, Simona nu are niciunul. Ar putea fi un avantaj acest lucru" Sloane Stephens

Vezi și:

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
prism13
prism13  •  09 Iunie 2018, 10:32

Articol mizerabil cu un citat inexistent. Invatati engleza GSP, Digi, Telekom, si ceilalti care ati urmat turma, sa va fie rusine ca va considerati jurnalisti.

doggheart
doggheart  •  09 Iunie 2018, 02:05

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

100002473541087
Danut Ognean  •  08 Iunie 2018, 23:11

sper ca halep ai va arata lui sloane ce inseamna sa fi numarul unu iar americanca va plange la sfarsit!fortza si succes halep

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close