SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

SIMONA HALEP ÎN FINALĂ LA ROLAND GARROS // Noi sfaturi prețioase ale lui Darren Cahill pentru Halep: "Asta trebuie să facă Simona indiferent pe cine înfruntă"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 iunie 2018 10:38

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a fost extrem de entuziasmat la finalul partidei pe care eleva sa a câștigat-o în fața Garbinei Muguruza, 6-1, 6-4, în semifinalele de la Roland Garros: "A jucat una dintre cele mai bune partide din carieră".

  • Simona Halep dispută sâmbătă, de la ora 16:00, marea finală cu Sloane Stephens. Finala va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV și GSP.ro.

"A jucat foarte bine în ultimii ani aici, este turneul pe care îl iubește cel mai mult. Pe Chatrier se simte ca acasă, iar condițiile de aici i se potrivesc cel mai bine. Este încrezătoare, cred că a jucat una dintre cele mai bune partide din carieră. Iar dacă va merge cu aceeași abordare și în finală, va fi foarte greu de învins.

A jucat un pic diferit decât în precedentele partide. A îmbinat foarte bine loviturile de apărare cu acelea de atac. Asta trebuie să facă indiferent pe cine înfruntă. Daca atacă prea mult este vulnerabilă, dacă joacă prea defensiv se expune la atacuri, deci trebuie sa găsească această balanță.

Este dificil să o înfrunți pe Garbine, lovește mingea atât de tare, în adâncime și nu îți oferă multe oportunități. Dar Simona a mixat foarte bine ritmul de joc", a declarat Darren Cahill în fața jurnaliștilor străini. 

Cine se impune în finala de la Roland Garros?

Simona Halep
Sloane Stephens

Vezi și:

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (7)
1504004369616500
Florea Virgil  •  08 Iunie 2018, 20:20

*** americancă va încerca să o enerveze cumva pe Simona, știind că acesta e singurul argument pe care îl are la dispoziție. NU cred că de data asta Simona va ține seama de astfel de tactici și va răspunde prin tenis la excepțional, ceea ce o va face pe Sloane să muște mingea la sfârșit cu nasul. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

114653029430026
Ducu Praz  •  08 Iunie 2018, 12:01
Postat de baruch pe 08 Iunie 2018, 11:37

se poate intampla orice in finala.

Este absolut corect: sint doua posibilitati- victorie sau infrangere.

114653029430026
Ducu Praz  •  08 Iunie 2018, 11:59

Sfaturi peste sfarturi.Nu este de mirare,ca de multe ori pierde capul...nu stie ce sa faca ,fiind ratacita in multitudinea de idei....in loc sa concentreze la joc,cu mintea este la sarcinile date de antrenori....Vom vedea maine,noile sarcini cat de eficiente au fost.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează