SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS // Nu se suportă cu Serena Williams! Două episoade șocante povestite de Sloane Stephens: "Toată lumea spune că e drăguță, dar nu asta-i realitatea!"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iunie 2018 11:08

Simona Halep (1 WTA) și Sloane Stephens (10 WTA) dispută azi finala de la Roland Garros, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Eurosport și Pro TV.

Sloane Stephens a devenit cunoscută după ce a învins-o pe Serena Williams în sferturile de finală de la Australian Open 2013. Sloane a câștigat atunci în trei seturi, dar afirma ulterior că relația sa cu Serena s-a deteriorat complet din acel moment.

"Nu mi-a spus un cuvânt, nu a vorbit cu mine, nu mi-a spus «bună!», nu m-a privit în ochi, nici nu a mai stat cu mine în același vestiar din momentul în care am învins-o în Australia.

Asta trebuie să spună câte ceva despre cum înainte spunea lucruri frumoase despre mine, iar apoi mi-a dat unfollow pe Twitter. Toată lumea spune că e drăguță, dar nu asta-i realitatea!", declara Stephens la câteva luni de la isprava sa din Australia.

În același interviu, acordat celor de la Sports Ilustrated în 2013, Stephens a relatat un alt eveniment cu ea și Serena în prim plan, petrecut pe vremea când Sloane avea 12 ani.

Micuța Stephens a urmărit din tribune un meci din FED Cup al Statelor Unite și a așteptat în zadar ca Serena și Venus Williams să-i scrie un autograf pe un poster.

"Am așteptat toată ziua autografele. Ele au trecut de trei ori pe lângă mine, dar niciodată nu au semnat posterele noastre. Am fost devastată, dar apoi mi-a trecut. Am găsit o altă jucătoare pe care să o admir pentru că pe surorile Williams nu le-am mai plăcut", spunea Stephens.

Din momentul în care a învins-o pe Williams în Australia, Sloane Stephens nu a mai câștigat niciun meci direct cu Serena, care conduce cu 5-1 în raportul meciurilor directe. 

Vezi și:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  09 Iunie 2018, 14:51
Postat de gametable08 pe 09 Iunie 2018, 14:29

In mare parte sunt de acord mai putin la faza cu Simona poate ca ea spune asa ca sa nu si arate supararea,daca declara asa,asta nu inseamna ca e mai putin dezamagita decat Serena in cazul unei infrangeri ,eu cred ca Simona incearca sa nu si arate starile si incearca sa creeze o aparenta ca totul e in regula.

Simona cand a spus asta nu a sugerat ca n-o supara infrangerile. A spus ca exista in viata lucruri mai importante. Cand am spus ca Serena nu va spune acelasi lucru exact la asta ma gandeam - ca pentru americanca nu exista lucruri mai importante decat victoria. Cred ca pentru ea e singurul lucru care conteaza in viata. E o intreaga filozofie aici, nu e locul. Altfel evident ca pe oricine, inclusiv pe Simona, supara infrangerile.

gametable08
gametable08  •  09 Iunie 2018, 14:29
Postat de adi_stelistul pe 09 Iunie 2018, 12:11

Despre episodul cu autograful nu are sens sa povestim prea mult. Sunt zeci de copii si chiar adulti care asteapta un autograf cand jucatoare ca Serena sau Venus trec pe langa ei. E chiar greu sa satisfaci pe toata lumea, fara suparare. In schimb episodul cu lipsa de comunicare dupa infrangerea de la AO seamana mult cu marturia Sarapovei dupa meciul celor 2 de la Wimbledon. Sigur ca poate sa ne para ciudat un astfel de comportament dar felul in care Serena pastreaza in viata reala ceea ce traieste pe teren arata cat de mult face parte din caracterul ei spiritul competitional. Poate asta explica multe. Pe Serena n-o vom auzi vreodata spunand, ca Simona, "am pierdut, n-a murit nimeni". Fara sa insemne ca ii dau dreptate americancei, din contra. Cred ca Simona are dreptate. Dar caracterul Serenei asa s-a calit, cu ideea ca o infrangere e un lucru cumplit care ti se poate intampla - revedeti in acest sens si retragerea din fata Sarapovei de la inceputul acestei saptamani.

In mare parte sunt de acord mai putin la faza cu Simona poate ca ea spune asa ca sa nu si arate supararea,daca declara asa,asta nu inseamna ca e mai putin dezamagita decat Serena in cazul unei infrangeri ,eu cred ca Simona incearca sa nu si arate starile si incearca sa creeze o aparenta ca totul e in regula.

kkkkkk
kkkkkk  •  09 Iunie 2018, 12:32
Postat de joshuax pe 09 Iunie 2018, 12:08

***

Esti in drum spre miting ,nu ?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează