SPORTURI  »  TENIS  »  FINALA ROLAND GARROS // HALEP - STEPHENS, 16:00, GSP, EUROSPORT, PROTV

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS, finala Roland Garros // Avertisment categoric pentru Simona » BBC explică de ce Halep poate claca și care e avantajul lui Stephens

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iunie 2018 09:39

Simona Halep, locul 1 WTA, și Sloane Stephens, locul 10 WTA, joacă astăzi finala Roland Garros 2018. Meciul începe la ora 16:00 șiva fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV și Eurosport.

Russel Fuller, specialistul în tenis de la BBC prezent la Roland Garros, a prefațat finala dintre Simona Halep și Sloane Stephens și a avertizat-o pe jucătoarea noastră.

"Ca și anul trecut, Simona Halep intră în finala Roland Garros ca favorită la câștigarea primului ei turneu de Grand Slam. A jucat magnific și a lovit puternic pentru a trece peste provocarea din meciul cu Garbine Muguruza. Este naturală pe zgură.

Dar a fi favorită, la fel ca și statutul ei de numărul 1, aduce presiune, mai ales că a pierdut alte trei finale de Grand Slam. Totuși, Simona pare mai relaxată în fața acestei provocări, recunoscând că sunt lucruri mai rele în viață decât să nu câștigi un Grand Slam.

Sloane Stephens poate că este outsider, dar este mai mult decât capabilă să-i refuze din nou trofeul. Este foarte constantă și se mișă excepțional pe toate suprafețele", notează BBC înainte de finala Roland Garros 2018.

Meciul Simona Halep - Sloane Stephens poate fi urmărit liveTEXT AICI

Citește și: Performanța uluitoare pentru Simona Halep » Doar Serena și Sharapova au mai reușit asta în ultimii 10 ani

Citește și: Simona și Sloane, cele mai puternice » Totul despre finala Roland Garros

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
10154381430240312
Danut Munteanu  •  09 Iunie 2018, 19:01

Începând de azi nu mai puteți da vina pe nimeni lt intunericul vieților voastre penibile ! A fi ROMÂN NU MAI ESTE un complex de inferioritate : Simona HALEP demonstrează ca fiind născut in România, locuind in România și antrenându-te in România ... poți pune LUMEA ÎNTREAGA la respect ! De azi sunteți nevoiți sa spargeți oglinzile in care va amageati ca “ și voi sunteți valoroși, și voi sunteți ca Simona “ . Nu, DOAR SIMONA este imaginea succesului, voi sunteți doar niște neica nimeni, negri de cancer in cerul gurii ! Repet : sper sa va doară. Enorm ! Exact atât de mult cât ma bucur eu pt Simona, sper sa va doară pe voi...succesul SIMONEI !

10154381430240312
Danut Munteanu  •  09 Iunie 2018, 18:55

ADOR sa va văd reduși la tăcere, voi toți aia care trăiți in canalele mizerabile ale propriilor ratări ! Liniștea aceasta de mormânt din jurul vostru este triumful binelui împotriva mizeriei voastre morale. Sper sa va doară ! Mult și profund...

10154381430240312
Danut Munteanu  •  09 Iunie 2018, 18:25

Sper sa suferiți mult, mult, dar mult de tot voi ăștia -oamenii de nimic ! Eu ma bucur mult de succesul Simonei, dar mărturisesc ca extincția voastră m-ar bucura ȘI MAI MULT ! Simona HALEP, ROMÂNCA, LIDER MONDIAL, ROLAND GARROS câștigat ! Voi, rataților...ce însemnați ?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează