SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA BEIJING

Simona Halep speră la un parcurs cît mai lung la turneul de la Beijing: ”Vreau să-mi recapăt încrederea!”

Articol de - Publicat sambata, 27 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 26 septembrie 2014 23:23

A doua jucătoare a lumii împlineşte azi 23 de ani şi o va întîlni în primul tur pe Barbora Zahlavova-Strycova.

Finalul sezonului se apropie. Pentru Simona Halep au mai rămas doar două turnee de jucat. În această săptămînă ea e prezentă la Beijing.

"Vreau să am parte de un start bun, să joc la cel mai înalt nivel, dar am nevoie de mai multe meciuri. Trebuie să încep bine că să îmi recapăt încrederea", a spus Halep la conferinţa de presă de la Beijing.

A doua jucătoare a lumii o va înfrunta în primul tur pe cehoaica Zahlavova-Strycova, care o conduce cu 1-0 în întîlnirile directe.

Românca n-a avut un parcurs prea mulţumitor în partea de final a sezonului. "Înfrîngerile sînt parte din viaţa unui jucător, aşa că nu mă îngrijorez prea mult. E final de sezon şi e greu să joci la fel pe durata unui an. Am evoluat bine la început, e greu să păstrez aceeaşi formă. Gîndurile pozitive şi încrederea sînt foarte importante la final de sezon, eu şi multe jucătoare ne confruntăm cu o oboseală psihică accentuată", a explicat Simona.

Ea a mai spus că pentru a avea succes în Asia trebuie să te adaptezi foarte repede, să te gîndeşti doar la modul în care joci şi să cîştigi meciuri. De aceea ea le-a spus ziariştilor chinezi că stă cea mai mare perioadă în hotel, nu merge să viziteze nimic în Beijing pentru că acest lucru o oboseşte.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
igelu
igelu  •  27 Septembrie 2014, 19:15
Postat de ariman pe 27 Septembrie 2014, 09:23

ar fi bine pentru tara asta sa avem de 1000 de ori mai multi oameni de valoarea si caracterul acestei "tarancute" numita Simona Halep...si ar fi minunat daca am avea de 100000 de ori mai putine "specimene" ca tine!

Culmea e ca toti Sebastianii pe care-i cunosc sunt super Ok. Noroc ca pe tine nu te cunosc( si nici nu vreau)~!

igelu
igelu  •  27 Septembrie 2014, 19:14
Postat de ariman pe 27 Septembrie 2014, 09:23

ar fi bine pentru tara asta sa avem de 1000 de ori mai multi oameni de valoarea si caracterul acestei "tarancute" numita Simona Halep...si ar fi minunat daca am avea de 100000 de ori mai putine "specimene" ca tine!

Foarte corect!

merace
merace  •  27 Septembrie 2014, 16:05

Sa-i uram succes Simonei la Beijing! E deja calificata pentru Singapore, dar e ultimul mare turneu al sezonului, iar Simona joaca si la dublu, in echipa cu Raluca Olaru.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează