SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Simona Halep sub lupă » Cum arată portretul româncei: ”Jocul ei oferă ceva diferit”

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 25 ianuarie 2015 18:17

Simona Halep s-a calificat astăzi în sferturile de finală la Australian Open, după ce a învins-o pe Yanina Wickmayer, scor 6-4, 6-2. Românca are parte de o prezentare detaliată pe site-ul oficial al turneului, unde fanii sînt întrebaţi dacă poate cîştiga cumva concursul de la Melbourne.
”Jocul ei oferă ceva diferit la vîrful ierarhiei feminine, dar o poate duce spre primul titlu de Mare Şlem? Halep e încă necunoscută publicului larg, iar jocul ei nu poate fi categorisit încă. E o jucătoare mică, în comparaţie cu celelalte «amazoane». La 1,68m e privită de la înălţime de jucătoare ca Serena Williams, Petra Kvitova, Maria Şarapova sau Ana Ivanovici.

Poate lovi foarte bine de pe linia de fund, dar nu rămîne fixată în această zonă. Abilitatea ei de a se adapta şi a improviza în timpul unui meci e greu de egalat în circuitul feminin. Ştie să iasă din probleme în timpul meciurilor fără să se blocheze. Caută permanent soluţii. Ca să ajungi în vîrf ai nevoie de timp, pentru că media de vîrstă din Top 20 la feminin se află acum la 27 de ani!”, scrie site-ul oficial al turneului despre Simona Halep.

Simona Halep va juca împotriva rusoaicei Ekaterina Makarova în "sferturi" marţi, 27 ianuarie, la o oră ce va fi stabilită ulterior.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
mplttev
mplttev  •  25 Ianuarie 2015, 15:43
Postat de olgabibescu pe 25 Ianuarie 2015, 15:23

Serena nici nu prinde finala, de pe partea ei dupa mine Azarenka e cea mai in forma. Pacat ca probabil va trece de sferturi, are meci usurel. HAI SIMONA!

Cibulkova o poate bate ușor pe Azarenka. O să vedeți cât de în formă este. Nu vă luați după înălțime, ci după valoare. Vica n-are meciuri în rachetă.

olgabibescu
olgabibescu  •  25 Ianuarie 2015, 15:23

Serena nici nu prinde finala, de pe partea ei dupa mine Azarenka e cea mai in forma. Pacat ca probabil va trece de sferturi, are meci usurel. HAI SIMONA!

soseta.ucigasa
soseta.ucigasa  •  25 Ianuarie 2015, 14:10
Postat de adi_stelistul pe 25 Ianuarie 2015, 14:05

Din Top 10 doar Bouchard e mai tanara decat Simona, iar din top 20 doar Karolina Pliskova. Deci asa e, in ciuda aparentelor, Simona e destul de "precoce" pentru nivelul la care a ajuns.

daca ar castiga aici ar fi abia a doua jucatoare nascuta dupa 1990 care ia titlu de mare slem. Singura care a luat titlu e kvitov. Si asta e valabil si dublu feminin, unde la fel, nici o jucatoare nascuta dupa 90 nu a castigat. doar la dublu mixt a mai castigat mladenovic. a crescut foarte mult varsta la care se face performanta. la masculin 24 din primii 30 fac anul asta minim 28 de ani.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close