SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

VIDEO Simona Halep i-a cucerit pe francezi cu o execuție în stilul lui Monfils » „Superman backhand” în duelul cu Zheng de la Paris

Simona Halep (30 de ani, 19 WTA) o înfruntă pe chinezoaica Qinwen Zheng (19 ani, 74 WTA) în turul 2 de la Roland Garros. Românca a reușit o lovitură de excepție în primul set. +14   FOTO
Simona Halep (30 de ani, 19 WTA) o înfruntă pe chinezoaica Qinwen Zheng (19 ani, 74 WTA) în turul 2 de la Roland Garros. Românca a reușit o lovitură de excepție în primul set.

Articol de GSP - Publicat joi, 26 mai 2022 18:19 / Actualizat joi, 26 mai 2022 18:22

Simona Halep (30 de ani, 19 WTA) o înfruntă pe chinezoaica Qinwen Zheng (19 ani, 74 WTA) în turul 2 de la Roland Garros. Românca a reușit o lovitură de excepție în primul set.

La scorul de 4-2, 30-15 pentru Simona, pe serviciul chinezoaicei, a avut loc un schimb deosebit. Halep a returnat plat, a forțat-o pe Zheng să trimită o lovitură înaltă, în cross, și a trecut în controlul raliului. Dubla campioană de Grand Slam a câștigat punctul cu o improvizație de geniu, un backhand din săritură, din spatele liniei de fund a terenului. Mingea a prins tușa, fără speranțe pentru adversară.

VIDEO Simona Halep, lovitură de excepție în meciul cu Zheng de la Roland Garros

În descrierea clipului postat pe contul oficial de la Roland Garros, francezii au glumit: „Doar un backhand obișnuit din partea Simonei ;)”.

Lovitura a amintit de execuțiile francezului Gael Monfils, specialistul în „Superman Shots”, așa cum sunt denumite execuțiile de acest gen în lumea tenisului. Gael a lipsit de la actuala ediție de Roland Garros, din cauza unei accidentări al piciorul drept.

Citește și alte știri din tenis: 

VIDEO + FOTO Fanii tenisului s-au revoltat după decizia în cazul Irinei Begu la Roland Garros: „Trebuia descalificată! O urăsc!”

Emma Răducanu, luată în colimator de o legendă a tenisului: „Este inacceptabil!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează