SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Simona Halep, sursă de inspirație pentru o multiplă câștigătoare de Grand Slam: „Mi-a transmis emoția câștigării unui trofeu”

Simona Halep
Simona Halep

Articol de - Publicat vineri, 26 ianuarie 2024 16:23 / Actualizat vineri, 26 ianuarie 2024 16:48

Simona Halep (32 de ani) este în continuare suspendată pentru dopaj. În așteptarea apelului de la TAS, programat între 7 și 9 februarie 2024, dubla campioana de Grand Slam continuă să se antreneze.

Simona Halep a câștigat Wimbledon în 2019, iar acest lucru a încurajat-o pe fosta mare campioană Kim Clijsters (40 de ani) să revină pe teren în 2020.

Gigi Becali mai așteaptă 1 milion de euro pe un fotbalist vândut acum 3 ani! Cum își poate umple conturile FCSB
FCSB
Gigi Becali mai așteaptă 1 milion de euro pe un fotbalist vândut acum 3 ani! Cum își poate umple conturile FCSB

Kim Clijsters, dezvăluire importantă despre Simona Halep: „A fost «vina» ei”

Clijsters a revenit pe terenul de tenis în 2020 după ce nu mai evoluase într-un meci oficial de 8 ani! Succesul Simonei Halep de la Wimbledon din 2019 a încurajat-o pe Clijsters, care a decis să revină pe teren.

„Revenirea mea a fost «vina» Simonei Halep. Ea mi-a transmis emoția câștigării unui trofeu după titlul de la Wimbledon 2019”, a precizat Clijsters, conform spotmedia.ro.

Atunci, în finală, Simona o învingea pe Serena Williams, scor 6-2, 6-2.

Anii de absență de pe terenul de tenis s-au simțit, iar multipla câștigătoare de Grand Slam a obținut doar 6 victorii în 17 meciuri. 

4titluri de Grand Slam a câștigat jucătoarea din Belgia de-a lungul carierei: la US Open în 2005, 2009 și 2010 și Wimbledon 2011.

Când începe procesul Simonei Halep la TAS

Pe 12 septembrie, Simona Halep a fost suspendată vreme de 4 ani pentru două încălcări ale regulamentului antidoping, utilizarea unei substanțe interzise, roxadustat, și suspiciunea că ar fi utilizat metode / substanțe interzise pe durata sezonului 2022, concluzie la care experții ITIA au ajuns pe baza datelor din pașaportul ei biologic.

Ea a decis să conteste decizia la TAS, în finalul lunii octombrie. Sportiva din Constanța va fi audiată la Lausanne în perioada 7-9 februarie 2024.

Simona Halep (32 de ani) va reveni pe terenul de tenis pe 15 iunie 2024, în cadrul celei de-a 5-a ediții a Sports Festival. Evenimentul va avea loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. La el vor mai participa Steffi Graf (54 de ani), Andre Agassi (53 de ani) și Andrei Pavel (49 de ani).

VIDEO. Simona Halep participă la Sports Festival 2024! „Bună, Steffi. Te aștept împreună cu Andrei în România”

Citește și alte știri:

Daniil Medvedev, învingător INCREDIBIL în duelul nervilor cu Alexander Zverev! » După 4 ore și 18 minute, rusul și-a luat biletul pentru a treia finală la Melbourne

Cine e Maria, iubita superbă a jucătorului care l-a scos pe Djokovic în semifinale la Australian Open

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează