SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

SIMONA HALEP - TAYLOR TOWNSEND 6-2, 3-6, 6-7 // VIDEO Halep, prima reacție după „naufragiul” de la US Open: „N-am mai jucat niciodată cu cineva care să facă asta atât de des”

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 august 2019 08:42

HALEP - TOWNSEND // Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) a fost eliminată în turul II al turneului de Mare Șlem de la US Open, învinsă de americanca Taylor Townsend (23 de ani, 116 WTA), scor 6-2, 3-6, 6-7 (4).

La finalul partidei, Halep a trasat principalele concluzii ale unui nou parcurs modest la Flushing Meadows. Românca și-a lăudat adversara, care a fost foarte agresivă: Townsend a venit la fileu de 105 ori! 

63 de punctedin 105 a câștigat Taylor Townsend la fileu, în timp ce românca doar șase din zece

„Cred că a jucat extraordinar. A fost inspirată la fiecare minge. A venit mult la fileu şi nu a ratat mult. În plus, returul meu a fost slab, pentru că nu am putut simţi ritmul unei stângace. Serviciul nu era foarte puternic, dar mingea se mişca prea mult şi nu o simţeam. Apoi cred că am jucat un pic cu tactica greşită. Ea a fost foarte aproape de fileu. Nu am fost deloc inspirată astăzi, dar am luptat. 

Sunt un pic supărată din cauza tacticii şi a modului în care am jucat. Dar nu este o dramă. Ea a jucat foarte bine. A meritat victoria pentru că a dat totul şi nu s-a gândit la eşec.

A crezut sută la sută. Am jucat de câteva ori împotriva ei şi ştiam cum joacă. Dar astăzi a schimbat. A mers la fileu, aşa că a fost un pic diferit. La un moment dat, am pierdut ritmul în setul doi şi nu ştiam ce trebuie să schimb. La multe mingi ea a fost mult mai ispirată decât mine. Am jucat de fiecare dată acolo unde era ea. Nu am mai jucat niciodată cu cineva care să vină atât de des la fileu”. 

39de lovituri direct câștigătoare a reușit Taylor Townsend în meciul de ieri, în timp ce Simona doar 23

„M-am obişnuit. Este al treilea an, sunt dezamăgită. Aveam aşteptări de la mine, să fiu încrezătoare şi să simt jocul. Dar astăzi a fost diferit. Am fost foarte aproape. Am avut minge de meci. Însă uneori se întâmplă. Trebuie doar să privesc înainte. Sunt campioana de la Wimbledon, aşa că nu voi strica asta” - Simona Halep, despre o nouă eliminare prematură la US Open

Vezi și: 

Simona Halep, OUT de la US Open 2019! Eliminare dramatică împotriva americancei Taylor Townsend! 

Playtech: Adidașii lui Florin Cîțu costă o AVERE!!! Românii mănâncă o lună întreagă cu banii aceștia VIDEO


Comentarii (39)
bodrin
bodrin  •  31 August 2019, 17:28

M-am uitat la setul I și mi s-a părut plicticos și neinteresant. Am căutat rezultatul final mult după miezul nopții. Am văzut 1 - 2. Am fost sigur că hackerii statului paralel își bat joc de marea noastră jucătoare...

1897145060579643
Danut Burla  •  30 August 2019, 22:50

SI MAI LUCREAZA SI CU VRAJITORI DRACESTI SI FORTE OCULTE SA INCURCE ADVERSARUL ??? ….

1897145060579643
Danut Burla  •  30 August 2019, 22:49

CU *** *** CU PLANTE CARE NU SUNT INCA CUNOSCUTE NICI CEA MAI PERFORMANTA SPORTIVA NU POATE CISTIGA.... AFRICANII CHIAR SI IN AMERICA AU BURUIANILE LOR DE SERVICIU IN SPORT CARE TE RUP CU FORTELE DUBLATE DE ACESTE EXTRACTE DE PLANTE NECUNOSCUTE LUMII CA VALOARE DAR FOARTE FORTIFIANTE…..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează