SPORTURI  »  TENIS  »  VACANȚĂ

Love is in the air » Simona Halep, ipostază romantică alături de Toni Iuruc, în vacanță

Simona Halep și Toni Iuruc, vacanță romantică la Milano / Sursă foto: Instagram Simona Halep
Simona Halep și Toni Iuruc, vacanță romantică la Milano / Sursă foto: Instagram Simona Halep

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 iulie 2021 09:12 / Actualizat vineri, 09 iulie 2021 10:50

Simona Halep (29 de ani) e în continuare accidentată, problemele la gambă costând-o și prezența la Wimbledon. Fostul lider mondial are însă parte de liniște în viața privată

De câteva zile, Halep și Toni Iuruc, cel care recent a cerut-o de soție pe Simona, se relaxează într-o vacanță la Milano. Cei doi au postat o fotografie romantică.

Simona Halep se bucură de momente de relaxare alături de cei dragi. ❤ Sursa : InstaStory

Publicată de Simona Halep Band pe Joi, 8 iulie 2021

Toni Iuruc, 42 de ani, este un milionar machidon care a mai fost căsătorit de două ori. Simona Halep și Toni au apărut prima dată împreună după finala câștigată la Wimbledon, în 2019. De atunci, cei doi s-au afișat în nenumărate rânduri împreună. 

Simona Halep, cerută în căsătorie de Toni Iuruc. „Mă bucur să îl am alături”

Simona Halep se pregătește de revenirea pe teren după accidentare, dar în viața personală totul merge perfect.

Jucătoarea de tenis are o frumoasă relație cu Toni Iuruc, iar cei doi au făcut un pas important: Simona Halep a fost cerută de soție!

„E foarte frumos, îl port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut ziceam că va fi un moment banal, dar nu, impactul a fost mare. Am fost emoționată, mă bucur tare mult să îl am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos împreună, nu-mi place să vorbesc despre viața personală, dar este un moment plăcut. Ne-am logodit, așa este, mă bucur tare mult, este un moment foarte frumos al vieții mele”, a mărturisit Halep. 

Simona Halep rămâne în TOP 10

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) va rămâne între primele 10 jucătoare ale lumii, indiferent de rezultatele de la Wimbledon 2021.

Simona Halep a fost nevoită să se retragă de la Wimbledon, turneu pe care îl câștigase în anul 2019. Sportiva din România a pierdut 2.000 de puncte în clasamentul WTA și risca să părăsească top 10 mondial, pentru prima dată după 7 ani. Rezultatele au fost însă în favoarea ei. Într-un clasament live, virtual, Halep ocupă locul 9, cu 4.330 de puncte. 

Simona Halep, mesaj de susținere pentru Emma Răducanu

 Câștigătoare la Wimbledon în 2019, Halep a ținut să o felicite pe Răducanu pentru parcursul acesteia la Londra. Simona a postat o poză din 2014 cu cele două pe Instagram, cu un mesaj în engleză: „Timpul zboară, felicitări Emma Răducanu pentru o prestație incredibilă”

După anunțul retragerii de la turneul londonez, în presa britanică s-a iscat un scandal imens după ce pe rând, John McEnroe (62 de ani), de trei ori campion la Wimbledon și Piers Morgan, jurnalist și vedetă TV în Marea Britanie, au comentat decizia Emmei și au fost de părere că ea s-a retras pentru că era în dezavantaj.

VIDEO George Cosac: „Angela Merkel întreabă mereu ce face Simona Halep”

Citește și alte știri de actualitate:

Simona Halep, mesaj pentru Emma Răducanu după eliminarea de la Wimbledon

Boris Becker, acuzat de sexism la Wimbledon!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
267890
267890  •  10 Iulie 2021, 04:55

Sa fie sanatoasa in noua ipostaza! Pe terenul de tenis sa n-o mai vedem. A pangarit prea mult acest sport. Cat despre top 10, e o anomalie prezenta ei in top. De mult nu mai are ce cauta nici macar in top 50.

steaua1986.
steaua1986.  •  09 Iulie 2021, 09:53

Ne-ar fi placut sa o mai vedem jucand cum o facea pe vremuri dar pana la urma e viata ei, nu avem noi de ce sa o criticam. Succes in viata!

ionnis
ionnis  •  09 Iulie 2021, 09:48

Simona Halep Band canta la nunti si botezuri ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează