SPORTURI  »  TENIS  »  INTERVIU

Simona Halep, la primul meci după 5 luni: „Sper să mai pot să merg mâine dimineață!” » Cum prefațează următoarele partide de la Praga

Simona Halep, în timpul meciului cu Polona Hercog // foto: Twitter @ Simona Halep +3   FOTO
Simona Halep, în timpul meciului cu Polona Hercog // foto: Twitter @ Simona Halep

Articol de GSP - Publicat marti, 11 august 2020 18:43 / Actualizat miercuri, 12 august 2020 00:21

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a oferit un interviu după meciul dramatic cu Polona Hercog (29 de ani, 45 WTA) din primul tur al turneului WTA de la Praga, câștigat în 3 seturi: 6-1, 1-6, 7-6(3).

„A fost mai greu pentru ea la început de meci, a fost mai emotivă decât mine probabil. Am început meciul foarte solid, cu o tactică foarte bună. Apoi a început să îmi dea niște «scurte» și a rupt ritmul. Dar a contat foarte mult că am stat concentrată pe meci și nu am cedat deloc. Faptul că am câștigat în decisiv, 7-6, așa cum am terminat în februarie, a fost plăcut, îmi dă încredere.

E greu de spus ce am de îmbunătățit. Mereu e ceva de îmbunătățit, de lucrat. Serviciul nu a mers deloc, dar de celelalte lovituri sunt mulțumită. A fost greu să îmi găsesc pașii, să stau fizic un meci întreg, am obosit după primele 2 seturi, dar e ceva normal. Mă așteptam să întâmpin greutăți, nu am mai jucat un meci oficial de mult timp”, a declarat Halep, în interviul acordat Digi Sport.

Simona Halep: „Sper să mai pot merge mâine”

Jucătoarea de tenis româncă va evolua mâine, începând cu ora 12:00, în proba de dublu. Alături de Barbora Strycova (34 de ani, 2 WTA la dublu), Simona le va înfrunta pe Anastasia Pavlyuchenkova (29 de ani, 114 WTA la dublu) și Veronika Kudermetova (23 de ani, 28 WTA la dublu). Halep a dezvăluit ce a discutat cu Barbora, perechea sa din meciul de mâine de la Praga.

„Sper să mai pot să merg mâine dimineață. Sunt foarte obosită și am dureri peste tot, dar e un lucru normal. Chiar am vorbit cu ea ieri, înainte de meci. Mi-a spus că trebuie să ne simțim bine. Nici ea nu este în formă maximă, dar va fi plăcut, suntem relaxate amândouă”, a spus Simona pentru sursa citată.

Simona Halep: „O cunosc bine pe Krejcikova”

În turul 2 de la Praga, Simona o va avea ca adversară, joi, pe cehoaica Barbora Krejcikova (24 de ani, 118 WTA). Cele două au o singură întâlnire directă la activ, în primul tur al turneului de la București, în 2016, tot pe zgură. Simona s-a impus atunci în 3 seturi, scor 3-6, 6-1, 6-1. 

„O cunosc foarte bine pentru că a fost sau este în continuare numărul 1 la dublu (n.red. este numărul 8 la dublu) și am avut ocazia să o urmăresc de foarte multe ori la turnee. Este o jucătoare cu un meci foarte solid, drept, plat. Va fi dificil, dar sunt încrezătoare, îmi doresc să fiu din nou pe teren aptă 100% de joc și să câștig”, a declarat Simona.

În turul I de la Praga, Krejcikova a eliminat-o pe Patricia Țig (26 de ani, 86 WTA), scor 6-4, 6-3.

A fost o bucurie foarte mare că am reușit să câștig acest meci. Pentru toată lumea este importantă revenirea, în condițiile puțin ciudate. Nu a fost ușor, dar trebuie să ne acomodăm. Respectăm regulile și cu siguranță va fi din ce în ce mai bine. Îmi doresc foarte mult să revenim la normalul nostru - Simona Halep

Citește mai multe știri despre Simona Halep:

Simona Halep va înfrunta o cvadruplă câștigătoare de Grand Slam în turul secund de la WTA Praga! Cine e Barbora Krejcikova

SIMONA HALEP - POLONA HERCOG. VIDEO A revenit în stil mare! Lovitura de excepție cu care Halep a închis setul de debut

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
81mada
81mada  •  11 August 2020, 19:27

Zici ca nu s a antrenat deloc perioada asta asa se plange, ar fi trebuit sa fie ok fizic avand in vedere timpul liber avut pentru antrenament

bazinga
bazinga  •  11 August 2020, 19:23

Foarte greu....un chin permanent !Greu isi va reintra in forma, daca isi va mai reintra vreodata,plus ca mai trebuie sa aiba grija si de indatoririle casnice!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează