SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP, turul 2 la Australian Open // Ce a remarcat Mats Wilander după accidentarea Simonei Halep: „Uitați-vă puțin la încheietură” + ce spune despre meci

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 ianuarie 2020 09:50

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) va juca în turul II la Australian Open cu britanica Harriet Dart (23 de ani, 173 WTA). Meciul se va juca joi, de la ora 10:00, și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Eurosport.

Mats Wilander, câștigător a 7 turnee de Grand Slam, a analizat meciul Simonei Halep cu Jennifer Brady și a vorbit despre accidentarea suferită la încheietura mâinii drepte după căzătura din primul set.  

+13 FOTO

„Uitați-vă puțin la încheietura mâinii ei drepte.  A avut probleme! I-a fost bandajată mâna, dar a putut continua. Nu a arătat ca și cum ar simți dureri mari care să îi afecteze calitatea jocului. 

Brady a jucat un tenis excelent, dar Simona Halep s-a descurcat foarte bine. Ea are o problemă de concentrare la începutul fiecărui Grand Slam, dar în setul doi și-a găsit cadența. A fost agresivă și a făcut o partidă bună. E excelent pentru ea să înceapă astfel, cu o victorie în fața unei sportive valoroase, așa ca Jennifer”, a declarat Mats Wilander la Eurosport. 

„Când am căzut mi-am amintit de ce s-a petrecut acum doi ani. Nu știu de ce cad mereu în primul tur aici. Poate este un semn bun. Să sperăm că așa e. Voi vedea de dimineață, când mă voi trezi”
 Simona Halep 

VIDEO » Conferința de presă a Simonei Halep după victoria cu Jennifer Brady  

Citește și:

Sorana Cîrstea pierde cu Cori Gauff, la mare luptă în turul 2 de la Australian Open 2020! Puștoaica joacă într-un blockbuster cu Naomi Osaka mai departe

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
t0ni
t0ni  •  23 Ianuarie 2020, 02:01
Postat de Ion Popescu pe 22 Ianuarie 2020, 19:05

Foaie de mahala - comentarii de mahala !

De asta nici nu prea mai intra lumea pe aici.

347655969058390
Ion Popescu  •  22 Ianuarie 2020, 19:05

Foaie de mahala - comentarii de mahala !

infos
infos  •  22 Ianuarie 2020, 17:38
Postat de bazinga pe 22 Ianuarie 2020, 10:23

Machidonii au oase tari din nastere!E in ADN-ul lor,in bagajul lor genetic si constitutia lor fizica,fiind caratori de piatra in antichitate,s-a transmis prin generatii,de-a lungul timpului ,aceasta calitate!Bravo,Nea Stere,ai o fata mica si vanjoasa!Ca fata mare nu mai e demult,iar Toni stie cel mai bine acum!

In Romania rasismul se serveste pe paine! Ce ma ingrijoreaza cel mai mult este faptul ca pe acest forum se permite asta si cu *** in sine dar iti cenzureaza postarea daca indraznesti sa-l critici pe Becali sau mai stiu eu ce asociat financiar au ei pe aici. S-a dus naibi presa in Romania!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează