SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Un tabloid anunță că Simona Halep și Toni Iuruc au stabilit detaliile nunții » Când ar avea loc evenimentul + câți copii vrea jucătoarea

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 noiembrie 2019 15:56

Simona Halep (28 de ani, 4 WTA) se află în vacanță, după un sezon extenuant, și se pare că se gândește deja la nunta cu iubitul Toni Iuruc.  

Cei doi au petrecut câteva zile în Maldive, iar acolo și-ar fi făcut planuri de nuntă, anunță tabloidul Wowbiz. Astfel, un apropiat al Simonei, a dezvăluit pentru sursa citată detalii despre nunta care ar urma să aibă loc în septembrie 2020. 

„Se vor căsători la anul, în luna septembrie, după ce va participa la US Open. Evenimentul va fi unul fabulos și va avea loc la un restaurant de lux din Constanța. Va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești.  
 

Vor participa toate neamurile lor, personalități din tenis, din sport. Vor fi sute de invitați, poate chiar o mie! Totul a fost deja stabilit. Simona Halep este încântată că a reușit să pună la punct toate detaliile! 

Simona își dorește minumum trei copii, iar Toni s-a lăsat convins de avantajele de a avea o familie atât de numeroasă! Simona este decisă să mai joace tenis la nivel înalt încă niște ani. Vor deveni părinți abia când ea va face un pas înapoi din lumea sportului pentru a se dedica familiei”, a spus un apropiat pentru sursa citată. 

Toni Iuruc, 40 de ani, este un milionar machidon și a mai fost căsătorit de două ori.  Simona Halep și Toni au apărut prima dată împreună după finala câștigată Wimbledon.

Citește și: 

Ion Țiriac și Simona Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!” + Marea frică a româncei 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (13)
1060898257316456
Marin Mihai  •  18 Noiembrie 2019, 09:40

Casa de piatra si sa fie intr-un ceas bun! Se pare ca la machedoni este precum la ***,parintii si bunicii decid in locul copiilor,in special al fetelor,pe cine sa iubeasca,cand si cu cine sa se marite.Simona este o fata umblata prin lume si ma asteptam sa aiba mai multa personalitate,chiar si in raport cu parintii,sa aiba un punct de vedere proppriu asupra viitorului ,iar asta nu inseamna ca nu-si respecta parintii. Neputand rupe cordonul ombilical ce o leaga de traditiile familiei se vede si in rezultatele sportive,care ar fi putut fi mult mai bune si mai mult. Oricare sunt deciziile tale,felicitari Simona!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dvd1
dvd1  •  18 Noiembrie 2019, 00:15
Postat de dvd1 pe 17 Noiembrie 2019, 20:25

de unde stiti voi citi copii vrea Halepa? ***? Mai bine ia faceti niste socoteli stiintifica fantastice cum ajunge ea cit de curind pe locul 1 in lume. Treceti repede la socoteli asta pt ca va va trebui ceva mai mult timp pt calcule

unde ati vazut voi "limbaj vulgar si jignitor". Voi stiti definitiile pt cuvintul "vulgar" sau cuvintul "jignitor"? Sint sigur ca nu. Dar exista dictionare asa ca cititi si invatati. Sa nu mai "cenzurati" niciodata ce scriu pt ca nu aveti dreptate. Clar?

dvd1
dvd1  •  17 Noiembrie 2019, 20:25

de unde stiti voi citi copii vrea Halepa? ***? Mai bine ia faceti niste socoteli stiintifica fantastice cum ajunge ea cit de curind pe locul 1 in lume. Treceti repede la socoteli asta pt ca va va trebui ceva mai mult timp pt calcule

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează