SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Simona Halep urmează să anunțe luni dacă merge la US Open + ce spune Darren Cahill

Simoan Halep în acțune la Praga FOTO Guliver/GettyImages
Simoan Halep în acțune la Praga FOTO Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 august 2020 19:36 / Actualizat duminica, 16 august 2020 19:52

Simona Halep a spus după cucerirea trofeului de la Pragă că va face cunoscută decizia ei luni cu privire la US Open

Simona Halep a fost întrebată la finalul partidei , dar și în conferința de presă de la Praga dacă poate spune care este hotărârea ei în ceea ce privește participarea la US Open (31 august-13 septembrie). „Luni o să anunț, deocamdată vreau să mă bucur de această victorie", a spus ea. 

„E foarte grijulie!”

Darren Cahill, antrenorul său, a spus în cadrul unei emisiunii că înainte de startul turneului de la Praga ea înclina să nu meargă, dar că are nevoie de o competiție pentru a avea lucrurile mai clare. 

De când au început restricțiile în țara sa, timp de șase săptămâni a a stat numai în casă. Să ne aducem aminte că acum patru ani nu a mers în Brazilia, la Jocurile Olimpice, de teama virusului Zika. E foarte grijulie când vine vorba despre astfel de lucruri", a spus australianul, care va merge la New York pentru a comenta pentru ESPN. 

Sâmbătă, Belinda Bencic, 8 WTA, a anunțat că nu va face deplasarea la New York, ea fiind a cincea jucătoare din Top 10 care face acest lucru, după Ashleigh Barty, Elina Svitolina, Kiki Bertens și Bianca Andreescu.

„Am avut o săptămână extraordinară, chiar dacă tenisul meu nu a fost la cel mai înal nivel, m-am bucurat de experiența de la Praga și m-am bucurat enorm să fiu din nou pe teren după această pauză lungă"- Simona Halep

10 participăriare Simona Halep la US Open în carieră

Citește mai multe știri despre Simona Halep:

Simona Halep a învins-o pe Elise Mertens și este campioană la WTA Praga!

Simona Halep, după triumful de la Praga: „M-am simțit foarte bine aici, sper să mă întorc!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
viomarmi22
viomarmi22  •  17 August 2020, 10:29

Decizia ei trebuie respectată chiar dacă nu va participa la US Open, în contextul în care americanii au cea mai mare rată de infectări cu acest virus periculos, pui viața pe primul plan, apoi tenisul și câștigurile financiare care rezultă ! Nu este o veste bună pentru suporteri, doar frica că se poate infecta cu acest virus o face precaută, dar la câte jucătoare valoroase s-au retras, ar avea șanse reale să câștige titlul US Open !

cristiano9ron
cristiano9ron  •  16 August 2020, 20:08

Trebuie să meargă la Ușo, are puține puncte de aparat.. Se poate apropia de Barty.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează