SPORTURI  »  TENIS  »  KREMLIN CUP

Când joacă Simona Halep în „optimi” la Kremlin Cup » Ora de start

Simona Halep (30 de ani, 19 WTA) o va înfrunta pe rusoaica Veronika Kudermetova (24 de ani, 32 WTA) în optimile de finală de la Kremlin Cup.
Simona Halep (30 de ani, 19 WTA) o va înfrunta pe rusoaica Veronika Kudermetova (24 de ani, 32 WTA) în optimile de finală de la Kremlin Cup.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 octombrie 2021 20:18 / Actualizat miercuri, 20 octombrie 2021 20:22

Simona Halep (30 de ani, 19 WTA) o va înfrunta pe rusoaica Veronika Kudermetova (24 de ani, 32 WTA) în optimile de finală de la Kremlin Cup. Partida se va desfășura joi, nu mai devreme de 18:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Digi Sport 2.

Simona Halep a învins-o marți pe rusoaica Anastasia Potapova (20 de ani, 68 WTA), scor 6-1, 6-4. În optimile de finală ale competiției de la Moscova va da peste o altă reprezentantă a țării gazdă, Veronika Kudermetova.

Când joacă Simona Halep cu Veronika Kudermetova la Kremlin Cup

Simona Halep - Veronika Kudermetovase se dispută mâine, în jurul orei 18:30. Va fi al 3-lea duel de pe tabloul feminin pe arena centrală a turneului de la Moscova. 

Primele două partide: Anett Kontaveit - Andrea Petkovic (11:00) și Maria Sakkari - Anna Kalinskaya (13:30).

Kudermetova, adversara lui Halep în „optimile” Kremlin Cup

Veronika Kudermetova avea o misiunea ușoară în primul tur, cel puțin pe hârie. Sorții i-au scos-o în cale pe tânără Oksana Selekhmeteva (18 ani, 238 WTA), jucătoare venită din calificări. A fost un meci-maraton. 

Oksana a câștigat actul inaugural, scor 6-4, apoi a dus setul secund în tie-break. Acolo a fost dominată de mai experiementata oponentă. Decisivul a fost unul haotic, cu nu mai puțin de 8 break-uri, câștigat de Kudermetova cu 6-4.

Cine e Veronika Kudermetova, adversara lui Halep de la Kremlin Cup

Kudemertova este o jucătoare agresivă, care preferă jocul din spatele terenului. Are un serviciu peste medie, dar cu procentaje scăzute la prima minge. Forehand-ul este o armă importantă, dar instabilă. Jucătoarea bună și de dublu, Veronika nu refuză urcările la fileu. 

Când joacă Simona Halep în „optimi” la Kremlin Cup » Ora de start
Veronika Kudermetova, adversara lui Halep din optimile Kremlin Cup

Rusoaica are în palmares un singur titlu WTA, cucerit în 2021, la Abu Dhabi. Stă mai bine în probele de dublu. A cucerit două trofee și a jucat finala la Wimbledon în acest an. Împreună cu Elena Vesnina a ajuns în semifinalele probei de dublu feminin de la Jocurile Olimpice.

Halep și Kudermetova s-au mai întâlnit o singură dată, în șaisprezecimile de finală de la Australian Open 2021. Simona a obținut o victorie concludentă, 6-1, 6-3, după doar 79 de minute. 

38-12a fost raportul erorilor neforțate în singurul meci direct. Kudermetova a fost cea care a greșit mai mult

VIDEO Rezumatul meciului Simona Halep - Veronica Kudermetova de la Australian Open 2021

Citește și alte știri din tenis: 

Novak Djokovic refuză să dezvăluie dacă s-a vaccinat împotriva Covid-19: „E o chestie personală! Oamenii te judecă oricum” » Prezența sa la Australian Open, în pericol: „Prea multe restricții”

Darren Cahill le dă speranțe americanilor » Pe cine a pus ochii: „Citește jocul extraordinar! Are putere și viclenie”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  20 Octombrie 2021, 21:27

Hai, Veronika. Da de pamant cu fantoma *** si adu-o cu picioarele pe pamant, reaminteste-i ca e terminata ! Go, Veronika, go!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează