SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP - VICTORIA AZARENKA // Halep, premieră la actuala ediție » Organizatorii au anunțat ora și terenul pe care va juca în turul 3 la Wimbledon

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iulie 2019 19:18

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) și bielorusa Victoria Azarenka (29 de ani, 40  WTA) se vor înfrunta vineri în turul trei la Wimbledon. Partida e programată pe arena centrală, în jurul orei 17:30.

Simona Halep va juca în premieră pe arena centrală la această ediție a Marelui Șlem londonez. Meciul cu Azarenka este al doilea al zilei de vineri, după cel de pe tabloul masculin, dintre sud-africanul Kevin Anderson și argentinianul Guido Pella, al cărui start e la ora 15:00.

Simona Halep e văzută favorită de bookmakeri în fața dublei câștigătoare de la Australian Open. Palmaresul direct dintre cele două este egal, 2-2. Simona a câștigat singurul meci pe iarbă, în optimile de finală de la Wimbledon 2017, scor 7-6(3), 6-2.

Cum a prefațat Halep înfruntarea

„Pot să spun că mă aștept la un meci dificil. E o jucătoare solidă, care lovește puternic mingea, dar am încredere. Am câștigat împotriva ei acum doi ani pe iarbă. Sunt pregătită, sunt puternică și știu ce am de făcut. Vom vedea ce va fi”, a explicat Halep.

Vezi și: 

VIDEO Ashleigh Barty a reacționat după atacul dezlănțuit al lui Sam Groth la adresa Serenei Williams: „Serena nu are nicio idee despre nimic! A fost de tot rahatul”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
merace
merace  •  04 Iulie 2019, 20:32

Ma astept la un meci frumos si disputat, poate de 3 seturi. Azarenka pare in revenire, Simona e si ea in forma, sper sa bata Simona!

sala_dalles
sala_dalles  •  04 Iulie 2019, 19:34

You do not have only enemies you have loyal friends lol ! I love USA !

sala_dalles
sala_dalles  •  04 Iulie 2019, 19:31

Happy birthday America !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează