SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SYDNEY

SIMONA HALEP // VIDEO + FOTO Angelique Kerber, marea rivală a liderului WTA, eliminată de la Sydney » Cu câte puncte avans pornește românca înainte de Australian Open

FOTO: Guliver/GettyImages +3   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 10 ianuarie 2019 14:49

Rezultat bun pentru Simona Halep: Petra Kvitova (28 de ani, 8 WTA) s-a impus în fața lui Angelique Kerber (28 de ani, 2 WTA), scor 6-4, 6-1, și s-a calificat în semifinalele turneului de la Sydney.  

Înfruntarea din sferturile de finală de la Sydney a stat sub semnul întrebării. Ploaia a amânat-o în mai multe rânduri, ducând la prelungirea ei până aproape de miezul nopții.

Kerber a fost prima care a trecut în avantaj. A reușit break-ul, s-a desprins la 4-2 și a avut două șanse de 5-2. Kvitova le-a salvat, trecând autoritar în control. Cehoaica a lovit mult mai puternic, a redus numărul erorilor neforțate, și a închis setul la 4, în 58 de minute.

Nemțoaica a resimțit șocul ratării primului act. În ciuda unui procentaj excelent al primului serviciu intrat, 82 la sută, Kerber a reușit să își mai adjudece doar un game. Petra Kvitova o va înfrunta în penultimul act pe bielorusa Aliaksandra Sasnovich (33 WTA). 

Halep, favorită să își păstreze locul 1

Înaintea turneului de la Australian Open, Simona Halep păstrează un avans de 1.137 de puncte față de Kerber. Simona Halep are însă de apărat 1.300 de puncte, cele obținute datorită finalei de anul trecut. 

Simona a avut parte și de o tragere dificilă la sorți. Vezi traseul liderului WTA

Vezi și: 

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // Simona Halep, cu ardeiul pe adidași » Cum arată logo-ul creat de Nike special pentru ea: "Mulțumesc, e spicy!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
klauz
klauz  •  11 Ianuarie 2019, 11:30

Ma distreaza maxim neghiobii care tot pomenesc coloana halepei, cand deja toata lumea stie ca nu a avut nici o accidentare, a mimat ca sa scape cumva de loviturile devastatoare ale lui Jabeur. Si Cahill de-aia a plecat. Un milion pe ani face mai putin decat ceva puscarie. Chinezii si americanii nu se joaca in materie de justitie... In rest, mediocritatea halepei este evidenta, o rusine pentru acest sport.

bodrin
bodrin  •  11 Ianuarie 2019, 00:11
Postat de Gelu Eftenie pe 10 Ianuarie 2019, 17:36

Nu trece de Kanepi. E liniștită si financiar si competițional. fara motivație e greu...

In unele situații, în sport, dar și în afaceri, poate avea un rol important întâmplarea. Așa că, chiar dacă Halep nu este în grațiile caselor de pariuri sau poate că chiar din acest motiv, ea ar putea câștiga partida cu Kanepi. Poate chiar cu ușurință...cu ceva rezerve legate de coloana sa vertebrală. Cei care ne "bucurăm" de o hernie de disc știm din proprie experiență că fizioterapia are ca efect doar ameliorarea situației și că trebuie mereu repetată. Rezolvarea totală se face chirurgical...

lapusneanul
lapusneanul  •  10 Ianuarie 2019, 19:50
Postat de Gigel Borcanel pe 10 Ianuarie 2019, 19:42

Nu pot să mă supăr pe un ***, bolovane. Am aproape 60 de ani, tot uit că lumea mai nou e plină de cocalari ...

ai degeaba 60, ai trecut prin viata ca gasca prin apa...eu inteleg ca nu iti place de simona, dar sa spui ca peste ani o sa uite lumea de ea, nu e altceva decat prostie..

Vezi toate comentariile (19)
Comentează