SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

SIMONA HALEP - VIKTORIA KUZMOVA // Halep, ce performanță! „Dublu covrig” pentru a doua oară în carieră + cea mai rapidă victorie all-time pentru ea

Simona Halep // FOTO: Reuters
Simona Halep // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 mai 2019 14:19

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a fost dominantă în meciul cu Viktoria Kuzmova (20 de ani, 46 WTA), pe care a învins-o într-o manieră autoritară, scor 6-0, 6-0, după 45 de minute de joc. 

  • Halep va juca în sferturi împotriva australiencei Ashleigh Barty (23 de ani, 9 WTA), care s-a impus în fața Yuliei Putintseva (24 de ani, 43 WTA), scor 4-6, 6-1, 6-2! 

Este pentru a doua oară în carieră când Simona Halep câștigă un meci de pe tabloul principal al unui turneu WTA fără să piardă nici măcar un game. Prima oară se întâmpla în 2016, tot pe zgură, în finala de la București, când Halep o învingea pe letona Anastasija Sevastova cu un nemilos 6-0, 6-0, după doar 48 de minute.

Azi, Halep a reușit al doilea „dublu bagel” al carierei, după tenisul perfect etalat în fața slovacei Viktoria Kuzmova, pe care a învins-o în 45 de minute. Practic, meciul de azi consemnează cea mai rapidă victorie din cariera Simonei Halep!

Halep a mai reușit alte trei victorii cu 6-0, 6-0, de fiecare dată însă în afara tablourilor principale ale turneelor WTA: cu Alla Kudryavtseva (calificări WTA Dubai, în 2012), cu Anne Schäferr (ITF Makarska, în 2009) și cu Hilda Melander (calificări ITF Kristienhamn, în 2008).

Vezi și: Halep despre atuul avut în meciul de azi: „Asta m-a avantajat”

Citește AICI cronica meciului Simona Halep - Viktoria Kuzmova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
mishu_74
mishu_74  •  08 Mai 2019, 16:18

Bah voi nu va recititi articolele inainte sa le dati drumul? La inceput scrieti ca e a doua oara in cariera cand castiga cu scorul asta pe tabloul principal ca apoi, imediat mai jos sa scrieti ca nu a mai facut o niciodata pe tabloul principal. Macar luati ceva lecitina daca tot nu va reciteste un redactor inainte sa va faceti de ras. Sa uiti in decurs de 2 minute ce ai scris, asta da record. :)))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează