SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP, TESTATĂ POZITIV

Simona Halep are un mare vis, dacă TAS îi va da dreptate: „Știu că nu sunt șanse mari”

Simona Halep
Simona Halep

Articol de - Publicat sambata, 16 decembrie 2023 15:05 / Actualizat sambata, 16 decembrie 2023 17:19

Simona Halep (32 de ani), suspendată 4 ani pentru că a fost depistată pozitiv cu roxadustat, a declarat că are un mare vis rămas, dacă va avea câștig de cauză la TAS, într-un interviu pentru Euronews.

Concret, Simona Halep vrea să joace la Jocurile Olimpice din vară, care se vor desfășura la Paris. Are o legătură specială cu complexul de la Roland Garros, acolo unde se vor juca și meciurile de la JO. În capitala Franței a cucerit primul Grand Slam din carieră, Roland Garros 2018.

Simona Halep își susține nevinovăția: „Pentru ceva ce nu am făcut și nu este din vina mea, este și mai catastrofal” + Nu a mai vorbit cu Patrick Mouratoglou de câteva luni
DEZVĂLUIRI
Simona Halep își susține nevinovăția: „Pentru ceva ce nu am făcut și nu este din vina mea, este și mai catastrofal” + Nu a mai vorbit cu Patrick Mouratoglou de câteva luni

Simona Halep visează să joace la Jocurile Olimpice de la Paris

Întrebată dacă speră să joace la Jocurile Olimpice din vara lui 2024, Simona Halep nu s-a sfiit și a răspuns direct.

„Desigur, este visul meu. Știu că nu sunt șanse mari, dar visez, pentru că Parisul este orașul meu de vis. Am câștigat Roland-Garros aici când eram junioară, așa că totul a început foarte devreme și ar fi extraordinar să mă întorc pe teren, indiferent de situație. 

Tot ce-mi doresc este să fiu pe teren pentru că acolo este locul meu și simt că vreau să o fac din nou”, a declarat Simona Halep, pentru Euronews.

Scurtă cronologie a cazului Simonei Halep

  • 7 octombrie 2022 » românca a primit scrisoarea de informare, iar pe 26 octombrie a fost intervievată de ITIA după un test pozitiv la roxadustat care data pe 29 august 2022
  • 19 mai 2023 » Simona Halep este acuzată de încă o încălcare a regulilor antidoping, de data aceasta fiind vorba de iregularități în pașaportul biologic
  • 28 și 29 iunie 2023 » au avut loc audierile la Sport Resolutions după mai multe amânări cerute de ITIA
  • 11 septembrie 2023 » Decizia Sport Resolutions a fost pronunțată, românca fiind suspendată patru ani
  • 7-9 februarie 2024  » Urmează audierea la TAS

Adrian Marcu: „Poate că Simona trebuia să nu aibă atâta încredere în Mouratoglou”

„N-am înțeles de ce Simona n-a spus din prima: «Am luat băutura nu știu care, am luat batonul nu știu care, pe care mi le-au dat fizioterapeutul și doctorul de la Mouratoglou...» Nu știu dacă ar mai fi fost în aceeași situație. Se spune la regulament că ești singurul responsabil de ceea ce e în corpul tău. 

OK, ești singurul responsabil, dar când eu iau fiindcă-mi dă cineva... Chiar nu pot să fiu doar eu vinovat! După o carieră în care am muncit ca un nebun... Să-mi iau toată vina asupra mea pentru niște chestii pe care mi le-a dat cineva? Ea trebuia să spună din primul moment, să pună în formular.

Ca să spună Mouratoglou peste un an și ceva că el se simte moral vinovat... Stai puțin! Cum adică te simți moral... Dacă voi i-ați dat, iar ea a luat cu încredere în voi, voi sunteți vinovați, frate, nu ea! Adică, automat, sunteți și voi voi vinovați, cu cea mai mare parte de vină! Poate că nu trebuia să aibă atâta încredere și să le ia orbește. 

Ea nu lua nici cea mai mică pastilă fără să întrebe! Ea și-a luat toată vina, iar ceilalți stau floricică”, a mai spus Adrian Marcu, vicepreședinte al FRT, într-un interviu acordat Gazetei.

Citește și:

„Știam, dar nu voiam s-o zic!” » Poziție fermă a fostului antrenor al Simonei Halep: „Voi sunteți vinovați, frate, nu ea!”
SIMONA HALEP
„Știam, dar nu voiam s-o zic!” » Poziție fermă a fostului antrenor al Simonei Halep: „Voi sunteți vinovați, frate, nu ea!”
Momentul decisiv » Simona Halep explică exact când s-a contaminat proba care îi poate încheia cariera
HALEP, TESTATĂ POZITIV
Momentul decisiv » Simona Halep explică exact când s-a contaminat proba care îi poate încheia cariera

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
elgabri
elgabri  •  19 Decembrie 2023, 11:01

Adrian Marcu e penibil daca nu e rau intentionat !

Freyya
Freyya  •  17 Decembrie 2023, 12:08

si-a gasit scuza pentru fiecare editie de JO la care putea reprezenta tara - a ales malaiu' si acu' are, brusc, mare vis :)))) are cine s-o creada - ca e tara plina. "e multi" ... sau mai viseaza la o (alta) prima pentru o eventuala participare la JO - pe care sa o restituie daca i-o cere cineva?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează