SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Ce scrie presa din Spania înainte de Simona Halep - Paula Badosa: „Dublă-revenire pentru a uita de coșmaruri”

Simona Halep // FOTO: Imago
Simona Halep // FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 19 martie 2024 11:42 / Actualizat marti, 19 martie 2024 14:15

Simona Halep (32 de ani) va juca azi în turul 1 la Miami cu Paula Badosa, din Spania. Iar presa iberică le-a analizat pe cele două jucătoare.

  • Simona Halep (32 de ani) debutează azi în turul 1 al turneului de la Miami. Va juca, nu înainte de ora 22:00, cu Paula Badosa (26 de ani, 73 WTA), din Spania. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro.

Presa din Spania a prefațat azi duelul care se va juca pe terenul central al complexului din Miami, iar cele mai importante publicații iberice au găsit asemănări între cele două jucătoare.

Echipa reunită! Darren Cahill a supervizat antrenamentul Simonei Halep la WTA Miami Open
WTA MIAMI
Echipa reunită! Darren Cahill a supervizat antrenamentul Simonei Halep la WTA Miami Open

Ce scrie presa din Spania înainte de meciul Simona Halep - Paula Badosa, de la Miami

„Badosa și Halep, dublă revenire la Miami pentru a uita de coșmaruri”, e titlul ales de As, care vorbește despre problemele celor două.

„Badosa revine la Miami cu intenția de a uita începutul de sezon, care părea promițător la Australian Open, dar care s-a transformat într-un coșmar din cauza accidentărilor la spate, care au făcut-o să nu joace la Indian Wells.

De partea cealaltă, Simona Halep concurează din nou, la un an și jumătate după sancțiunea primită pentru dopaj, după ce a fost depistată cu Roxadustat. Va fi a treia oară când cele două se vor întâlni, ambele partide fiind câștigate de Halep în două seturi. Meciul de azi are și o semnificație importantă pentru Badosa, care va juca la câteva ore după ce a aflat că iubitul Arynei Sabalekna, prietena ei, a murit. Iar asta poate fi un imbold pentru jucătoarea spaniolă împotriva lui Halep, care vrea să lase în urmă iadul prin care a trecut în ultimul an și jumătate”, au scris jurnaliștii de la As.

„Paula Badosa debutează la Miami împotriva Simonei Halep, care revine în circuit după testul pozitiv care a făcut-o să nu mai joace din august 2022. Catalana, care s-a retras de la Indian Wells, va concura împotriva unei adversare care are foame de succes și care vrea să-și demonstreze nevinovăția prin victorii”, scrie și Marca.

„Miami Open începe cu un duel exploziv pentru Paula Badosa. Joacă împotriva Simonei Halep, care și-a ispășit pedeapsa pentru dopaj. Ea revine în circuit pentru că TAS i-a redus suspendarea primită după un test pozitiv la roxadustat, de la 4 ani la 9 luni. Fostul lider mondial și dublă campioană de Grand Slam și-a ispășit pedeapsa și a primit o invitația din partea turneului de la Miami.

De partea cealaltă, Badosa nu a mai jucat din 19 februarie, la Dubai. A acuzat probleme la spate și nu a mai putut concura”, a notat Mundo Deportivo.

Simona Halep, palmares pozitiv în meciurile cu Paula Badosa

Va fi al treilea meci direct dintre Simona Halep și Paula Badosa. Halep a câștigat ambele meciuri disputate în carieră contra Paulei Badosa. A fost 6-1, 6-2 la Wimbledon 2022 și 6-3, 6-1 la Madrid 2022.

Dacă se califică mai departe, jucătoarea noastră o va întâlni pe bielorusa Aryna Sabalenka, dublă campioană de Grand Slam la Australian Open și număr 2 mondial!

VIDEO. Ion Țiriac n-a fost de acord cu ultima decizie a Simonei Halep: „Cinci ore pe zi doar asta trebuia să facă! Când m-a ascultat a făcut bingo”

Citește și:

Câți bani primește Simona Halep, dacă trece de Paula Badosa » Campioana de la WTA Miami ia o avere
WTA MIAMI
Câți bani primește Simona Halep, dacă trece de Paula Badosa » Campioana de la WTA Miami ia o avere
Tragedie pentru Aryna Sabalenka la Miami Open » Iubitul ei a murit la 42 de ani + Poliția americană îi contrazice pe bieloruși: „O posibilă sinucidere”
WTA MIAMI OPEN
Tragedie pentru Aryna Sabalenka la Miami Open » Iubitul ei a murit la 42 de ani + Poliția americană îi contrazice pe bieloruși: „O posibilă sinucidere”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Trandafir
Trandafir  •  19 Martie 2024, 13:41

Corect scrie presa spaniola. A fost un iad pentru Simona. Un iad nemeritat, Victima a incompetetentei si rautatii. Pe de alta parte victima a propiei prostii sa renunte in totalitate la echipa ei de romani pentru greco-francez..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează