SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Victor Hănescu îi atrage atenția Simonei Halep: „Ar putea să muncească mai mult!”

Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages +33   FOTO
Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 25 februarie 2021 14:11 / Actualizat joi, 25 februarie 2021 15:53

Victor Hănescu (39 de ani, fost #26 ATP în 2009) a analizat prestațiile Simonei Halep (29 de ani, 2 WTA) și a explicat unde crede că mai are de lucrat campioana de la Roland Garros și Wimbledon.

Fostul jucător crede că Simona are nevoie de o pregătire fizică mai riguroasă și că talentul pe care-l are o ajută să compenseze lipsurile la acest capitol.

„E o jucătoare fantastică, un talent foarte mare! E talentată, incredibil de talentată!

Cred că ar putea să muncească mai mult, părerea mea. Din ce am văzut la ultimele meciuri, cred că pe partea fizică i-ar trebui o pregătire mult mai serioasă! Sunt convins că lucrează, dar cred că ar putea să facă lucrurile mult mai bine.

Ea compensează foarte mult din talent, din ușurința ei de a se deplasa. Dar la nivelul de sus, de top, contează orice ajustare”, a spus Hănescu pentru as.ro.

1 trofeua câștigat Hănescu în carieră, în 2008, la Gstaad

VIDEO Simona Halep s-a vaccinat împotriva coronavirusului

Citește mai multe știri despre Simona Halep:

Simona Halep s-a vaccinat împotriva coronavirusului: „Este spre binele tuturor. Sunt mai în siguranță” » Ce planuri are acum

Simona Halep a atins o bornă incredibilă! Este singura jucătoare activă într-un TOP unic

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  26 Februarie 2021, 20:46

'Ajustarile' i le face Iuruc, draga domnule. Mai informeaza-te!

347655969058390
Ion Popescu  •  26 Februarie 2021, 09:58

In timp ce Simona sta pe acasa si s-a retras de la Doha, poloneza Swiatek a ajuns in finala la Adelaide (turneu WTA 500 K), participa pe tabloul principal si la Doha si la Dubai.

dobrin
dobrin  •  25 Februarie 2021, 18:21

Hanescu ar fi trebuit sa-si aplice sfaturile propriei cariere, ca nu-mi aduc aminte sa-l fi tinut pregatirea sa faca doua meciuri bune la rand.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează