SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

Sîrbul e în finală! Djokovici s-a "distrat" cu Nadal și va juca în ultimul act la Londra

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 noiembrie 2015 18:05

Novak Djokovici s-a calificat în finala de la Turneul Campionilor după o victorie clară în fața lui Rafael Nadal, scor 6-3, 6-3.

Sîrbul are astfel șansa de a-și trece în palmares al 4-lea titlu la Turneul Campionilor consecutiv și al 5-lea din carieră.

Nadal a avut evoluții bune pînă la aceasta la Londra, dar "Nole" s-a "distrat" cu el. 

Primul serviciu al lui Djokovici a funcționat foarte bine, mai ales în setul secund, la scorul de 4-2, cînd avea un procentaj de 100%, 89% pe parcursul meciului.

În finală Nole va înfrunta cîştigătorul partidei Roger Federer - Stanislas Wawrinka, care se va juca în această seară.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
leonv
leonv  •  22 Noiembrie 2015, 02:47
Postat de criss1981 pe 21 Noiembrie 2015, 19:28

ba esti dus ?? meciul asta nici nu a fost vb de lovituri de ping pong cum zici tu,dimpotriva nu stiu daca l.am mai vazut vreodata pe Nole jucand atat de perfect ca azi !!! si.a batut pur si simplu joc de necunoscutul ala de Nadal !!! urmeaza balerinul Federer,s-a vazut pe moaca lui Nole cu cata inversunare si ura pt meciul extrem de prost facut in compania lui Federer il asteapta din nou, de data asta daca o sa joaca cel putin la jumatate din nivelul in care a jucat contra lui Nadal o sa-l dezbrace pe Federer in finala !!!

Se pare ca nu depasesti 30 de ani ca varsta din moment ce robotul nole te-a extaziat ca joc ,ai vazut vreo lovitura spectaculoasa in tot meciul asta ?Intra pe you tube sa vezi meciuri adevarate de acum 15,20 ,30 de ani nu ping pongul de astazi ,bai baiatule ,nole asta al tau joaca un ghem in 45 de secunde si tu bati campii ca asta nu este un robot schilod care alearga ca un smintit !Poate sa castige 1000 de turnee de mare slem omul asta nu rade doar se screme cand mai pierde cate un set sau o minge ,nu are bucuria tenisului, pare un android programat .

criss1981
criss1981  •  21 Noiembrie 2015, 23:31

Finalaaaaaa de vis !!!! ce o sa ma mai distrez maine cand o sa si.o fure Federer de la NR 1 mondial !!! Sa va mai aud pe vreunul apoi ca mai comparati rebuturile cu Campionii !!!

victor33
victor33  •  21 Noiembrie 2015, 22:02

@criss, lasa-te pagubas, ca vorbesti singur. Tu n-ai dreptul sa vorbesti asa nici despre numarul 1000 ATP, d-apai despre cei doi. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează