SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Site-ul oficial al Wimbledon o laudă pe Simona Halep: "O luptătoare până în măduva oaselor"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iulie 2016 19:22

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon după ce a trecut de Madison Keys, scor 6-7, 6-4, 6-3.

Site-ul oficial al competiției o laudă pe româncă pentru meciul de azi și scoate în evidență calitatea de luptătoare a numărului 5 WTA.

" Simona Halep a dat totul pentru a ajunge în al doilea sfert de finală de la Wimbledon din carieră. A fost un meci în care au existat perioade lungi în care niciuna dintre jucătoare nu a reuşit să îşi facă serviciul pentru a se salva.

Istoria meciului putea fi alta, dar Keys nu a profitat de avantajul luat în setul doi în faţa lui Halep, o luptătoare până în măduva oaselor, care pur şi simplu nu ar renunţa la luptă. Halep trăieşte pentru a lupta încă o dată şi se va duela cu Angelique Kerber pentru un loc în semifinale", au scris englezii.

Simona Halep va juca în sferturile de finală cu Angelique Kerber, câștigătoarea Australian Open de anul trecut. Cele două au jucat patru meciuri directe, dintre care românca a câștigat 3.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
sakamoto
sakamoto  •  04 Iulie 2016, 23:57

Nordicii pun mare pretz, pe calitatile moral-volitive ale jucatorilor. Altfel zis respecta caracterul, daruirea, abnegatia, devotamentul, dorintza de a cistiga, de a fi primul. Dinsii-nordicii ca si altii de altfel-respecta marii sportivi romani, chiar mai mult decit ii respectam noi. Nadia Comaneci-considerata cea mai mare sportiva a tuturor timpurilor-Iolanda Balas, Elisabeta Lipa, Simona Halep si inca multe alte fete din Romania, ne-au facut sa fim mindri, de aceste sportive minunate. Le respectam si ne bucuram ca Dumnezeu a vrut ca ele sa se nasca in Romania! Cinste lor!

bvd_magheru
bvd_magheru  •  04 Iulie 2016, 22:42

La mine era prea dmineata ca sa ramin treaz dar am apucat primele 3 game-uri din primul set si am vazut-o "coplesita" de jocul americancei !! Ma bucur ca a revenit si a castigat . Succes mai departe !!

ftwraku
ftwraku  •  04 Iulie 2016, 22:14
Postat de ftwraku pe 04 Iulie 2016, 22:11

O sa mai crape 2-3 dupa ce citesc asta... Simona a depasit deja binisor 10mil.castigate din TENIS si are 25 de ani. O sa fie sportiva cu cele mai mari incasari. Cel mai bun ambasador al Romaniei si este printre cele mai frumoase jucatoare din circuit. Bineinteles,stim,haterii zic ca este asa,si ca nu stiu cum,dar este O FEMEIE superba din toate punctele de vedere. Dar,cum haterii stiu sa isi dea cu parerea si sa compare frumusetea doar in raport cu alea de isi rup fundul prin filmele alea de se uita ei toata ziua ca obsedatii,si care ajunga la 50 de ani sarace,urate ca naiba si ***,nu inteleg... Dar si vulpea cand nu ajunge la struguri .... Pt .hateri,sigur o sa va plesneasca o vena in urmatorii 10 ani...Mai are vreo 10 ani de jucat,este serioasa si se va mentine in top. PS. Bouchard o sa ajunga locul 150 ,tin minte haterii ce o mai ridicau pe asta in slavi doar ca era adversara Simonei. Ma,baieti,v-am zis de atunci ca nu sunt la acelas nivel. Una este serioasa,linistita si isi vede de treaba. Una este o inchipuita,se vede tenismena si fotomodel,dar este de fapt,o struto-camila. Nici,nici....In fine ,ii doresc si aleia succes... Simona joaca cu determinare,progreseaza de la an la an...Acum 2-3 ani servea mult mai prost ... Si pana la 33-34 de ani o sa vina si un GS. Flavia Penneta pana la 35 de ani nu jucase o semifinala de GS,la 35 de ani a luat unu...Simona la 25 deja are semifinala la Wimbledon,US Open si finala la Roland Garros...

si uitasem sa zic cel mai important lucru. Haterii sunt sub 1%,oricate clone si oricate conturi ca obsedatii pt a repeta acelasi *** isi vor face.... Simona este probabil printre cei mai apreciati oameni din Romania. 99% o apreciaza si o stimeaza,chiar si aia care nici macar nu stiu regurile la tenis si nu se uita niciodata....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează