SPORTURI  »  TENIS  »  FINALA MASCULINA

soc cu repetitie

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 iulie 2007 00:00

Federer si Nadal lupta azi pentru titlu. La fel ca anul trecut. Rivalitatea creste. In 2006, nimeni n-ar fi pariat pe o finala intre primii doi jucatori ai lumii. si probabil ca nici anul acesta. Constanta distributiei este Roger Federer. Pe el il vezi batindu-se pentru trofeu inca trei sau patru ani de-acum inainte. In regatul verde e monarh absolut, obligat sa domneasca atit cit il vor tine nervii si picioarele. Variabila e Rafael Nadal , omul facut pe si pentru zgura. Cu toate acestea, spaniolul a izbutit sa repete isprava pe iarba care e, prin definitie, antonimul rabdarii. A asudat mai mult, a alergat mai mult, a reusit.

Ieri, in semifinale, Roger a jucat exact in fata lui Richard Gasquet, tipul care-l ridiculizase pe Andy Roddick cu o seara inainte. 7-5, 6-3, 6-4 e scorul victoriei, una care n-a stat nici o clipa sub semnul rotunjit al intrebarii. Elvetianul a fost urmarit din tribuna de Bjorn Borg, omul al carui record de cinci Wimbledon-uri consecutive vrea sa-l egaleze anul acesta. "E interesant sa-l vezi acolo, uitindu-se la tine. E o legenda vie", a spus Federer.

In cealalta semifinala, Rafa a beneficiat de abandonul lui Novak Djokovici, accidentat la piciorul sting. Sirbul a decis ca nu mai poate continua cind tabela arata 3-6, 6-1, 4-1 in favoarea ibericului. si asa se repeta istoria din 2006. si din nou Nadal va fi outsider-ul. Cum altfel?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează