SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Şoc la Roland Garros » Victoria Azarenka a fost eliminată în "optimile" turneului de la Paris

Dominika Cibulkova s-a calificat in sferturi foto: Raed Krishan +6   FOTO
Dominika Cibulkova s-a calificat in sferturi foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iunie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 03 iunie 2012 16:36

Victoria Azarenka a fost eliminată de la Roland Garros. Liderul mondial din clasamentul WTA a pierdut în optimile de finală ale turneului de Grand Slam de la Paris, fiind eliminată de Dominika Cibulkova (Slovacia), scor 2-6, 6-7 (4).

După o oră şi 47 de minute de joc, bielorusa a fost nevoită să se recunoască învinsă în faţa favoritei 15. Slovaca a reuşit un meci extraordinar, revenind de mai multe ori în setul secund.

În sferturile de finală, Dominika Cibulkova va juca împotriva cîştigătoarei partidei dintre Sloane Stephens (SUA) şi Samantha Stosur (Australia), favorită şase.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
felix0167
felix0167  •  03 Iunie 2012, 19:18

aici a fost vorba de pariuri.uitati-va la cote!!!!???

aleosa
aleosa  •  03 Iunie 2012, 18:39

previzibil la cum au jucat in ultimul timp. Sharapova are o ocazie mare, dar surprize vor mai fi. parc-o vad iar pe Na Li in finala. Cibulkova nu e de neglijat.

vandersaar
vandersaar  •  03 Iunie 2012, 17:49
Postat de roberto_alex01 pe 03 Iunie 2012, 16:43

Ole Maria Sharapova daca va ajunge in semifinale la Roland Garros o sa devina no.1 mondial in tenisul feminin,si cred ca Shrapova merita sa fie no 1 pt ca este o jucatoare foarte buna,care joaca tot timpul la limita si in primul rand impune mult respect in fata jucatoarelor de tenis.Eu sper sa castige Roland Garros pt ca are un joc foarte bun anul acesta pe zgura si in general a jucat foarte bine toate turnele care a fost prezenta.

Sharapova are sanse mari sa castige turneul de la Paris, dar.. surprizele pot aparea de oriunde, cum e aceasta slovaca Cibulkova spre exemplu. Orice e posibil pe tabloul feminin.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează