TENIS    •   WTA NOTTINGHAM

Solidă și pe iarbă » Mihaela Buzărnescu s-a calificat în optimi la Nottingham după un meci echilibrat de 3 seturi

FOTO: Raed Krishan

FOTO: Raed Krishan

Marti, 12 Iunie

Mihaela Buzărnescu (30 WTA) continuă și pe iarbă forma bună arătată pe tot parcursul acestui sezon. Micky s-a calificat în optimile turneului de la Nottingham, după ce a învins-o azi în primul tur pe Veronica Cepede (120 WTA).Buzărnescu s-a impus în trei seturi, scor 6-2, 3-6, 7-6 (5), la capătul unui meci care a durat două ore și 8 minute.

Jucătoarea noastră a început entuziasmant meciul și și-a adjudecat primul set după doar 26 de minute, scor 6-2. Buzărnescu nu a mai menținut însă același ritm și în setul secund, pe care, după un schimb de break-uri, l-a pierdut cu 3-6.

Decisivul a fost extrem de echilibrat. Cele două și-au făcut de fiecare dată serviciul, iar soarta partidei s-a scris în tie-break, pe care Mihaela l-a câștigat la limită, 7-5.

Buzărnescu, favorită 5 la Nottingham, va juca în optimi în compania americancei Irina Falconi (152 WTA). Meciul va avea loc miercuri, la o oră ce va fi stabilită ulterior.

După parcursul excelent de la Roland Garros, unde a ajuns până în optimi, Mihaela Buzărnescu ocupă acum locul 30 în clasament, adică cea mai bună clasare a carierei. 

Comentarii (3 ) Adaugă comentariu

ray51  •  13 Iunie 2018, 13:32

Mihaita, da-i inainte. Profita de sansele momentului la maximum. Felicitari pentru modul extrem de serios si profesionist cu care abordezi orice partida.

Adrian Dinu  •  13 Iunie 2018, 08:41

Bravo Mihaela ! Nu ierta nimic , lupta pana la capat !

Cristian Baltaru  •  12 Iunie 2018, 22:09

Bravo,Mihaela,continuă tot așa!

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase