SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Soluție pentru Halep? Martina Navratilova vrea să revină în antrenorat! Ce relație e între legenda cu 17 trofee de Mare Șlem și Simona

Halep (dreapta), împreună cu Navratilova și Madison Keys FOTO: Guliver/GettyImages
Halep (dreapta), împreună cu Navratilova și Madison Keys FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 28 martie 2019 20:09

Martina Navratilova (62 de ani) e pregătită să revină în lumea tenisului. Americanca e în căutarea unei jucătoare pe care să o pregătească.

Simona Halep - Karolina Pliskova, semifinala de la Miami, e liveTEXT AICI de la ora 03:00

„Mi-ar plăcea la nebunie să antrenez din nou. Dacă cineva are nevoie de o schimbare, eu sunt aici. Vreau să împărtășesc din cunoștințele pe care le-am acumulat”, a afirmat Navratilova la BT Sport.

Cea mai notorie colaborare a Martinei Navratilova a fost cu jucătoarea din Polonia Agnieszka Radwanska, între decembrie 2014 și aprilie 2015.

Navratilova, atentă la jocul lui Halep

Martina Navratilova a urmărit cu atenție evoluția Simonei Halep din ultimele sezoane, fiind una dintre cele mai obiective voci. Legendara figură a sportului american nu s-a abținut a critica strategia Simonei și ieșirile nervoase din timpul partidelor. 

Navratilova a dat însă „Cezarului ce e al Cezarului” când prestația lui Halep a cerut-o, lăudând printre altele backhand-ul româncei: „Backhand-ul ei în lung de linie este ucigător, de departe cel mai bun din lume!”.

18 Grand Slam-uriare Martina Navratilova la simplu. În total, cu dublu și dublu-mixt, are 59 de Grand Slam-uri

Halep, relație năbădăioasă cu staff-ul

Odată cu turneul de la Indian Wells, Halep a început o colaborare cu Daniel Dobre. Relația dintre cei doi pare să fi avut de suferit după ieșirea avută de Simona în timpul unui court couching în primul set al victoriei din „sferturile” de la Miami contra lui Qiang Wang, scor 6-4, 7-5. 

Când a coborât prima oară în teren, Daniel Dobre a fost apostrofat de Halep:

„Când greșesc sau face ea punct, nu mai aplaudați toți„. Antrenorul a răspuns: „Am înțeles!„. „Şi când am nevoie, să fie un pic mai energici băieții ăia acolo”, a continuat fostul lider mondial.

Vezi și: 

Simona Halep - Karolina Pliskova // Tensiuni cu repetiție » Simona nu e la primul episod în care izbucnește în timpul intervenției antrenorului

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (2)
blackseacoast
blackseacoast  •  29 Martie 2019, 07:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

neaga1900
neaga1900  •  28 Martie 2019, 22:29

Daca mi se permite public un grup antiBrexit! Daca nu am voie sa o fac rog administratorul sa elimine acest comentariu! Multumesc! Uniti va, daca ganditi la fel! https://www.facebook.com/groups/2360852964168317/

Vezi toate comentariile (2)
Comentează