SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Sorana Cîrstea a plecat spre Australian Open și a vorbit despre coronavirus: „Decât să mai am un an ca 2020, prefer să mă vaccinez de 5 ori”

Sorana Cîrstea (71 WTA) FOTO IMAGO
Sorana Cîrstea (71 WTA) FOTO IMAGO

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2021 17:37 / Actualizat miercuri, 13 ianuarie 2021 18:00

Sorana Cîrstea (71 WTA) a plecat astăzi spre Australia pentru a se pregăti pentru turneul de Grand Slam de la Melbourne și a acordat un interviu în care a vorbit despre măsurile impuse de cei de la Australian Open, dar și despre vaccinarea împotriva coronavirusului.

Sorana Cîrstea a răspuns întrebărilor jurnaliștilor pe aeroport și a declarat că se va vaccina împotriva COVID-19 atunci când îi va veni rândul: „Da, clar, mă voi vaccina. Decât să mai am un an ca 2020, prefer să mă vaccinez de 5 ori. Probabil ni se va cere însă nu am nicio problemă, când îmi va veni rândul, voi face vaccinul liniştită. Cred că trebuie să mai aştept, va mai dura puţin. Momentan am înţeles că mai întâi persoanele esenţiale, medici şi cei din linia întâi şi noi trebuie să ne aşteptăm rândul”.

Sorana Cîrstea: „Vom fi restricţionaţi”

Pe aeroport, Sorana Cîrstea a mai oferit detalii despre măsurile ce vor fi aplicate la Australian Open: „Noi am fost anunţaţi înainte de toate măsurile ce vor fi aplicate, cred că toţi care ne-am înhămat la acest drum ştim ce ne aşteaptă şi este alegerea noastră. Ne-am asumat, ne dorim să jucăm Australian Open şi acestea sunt condiţiile şi le vom respecta.

Vom fi restricţionaţi la 5 ore în afara camerei în care trebuie să faci şi tenis, şi pregătire fizică, şi recuperare, nu ai voie să mănânci decât în cameră. Toate aceste lucruri ni s-au spus dinainte şi noi a trebuit să alegem dacă acceptăm sau nu”.

Sorana Cîrstea a plecat spre Australian Open și a vorbit despre coronavirus: „Decât să mai am un an ca 2020, prefer să mă vaccinez de 5 ori”
În 2020, Sorana Cirstea a fost eliminata in turul secund de la Australian Open de Coco Gauff

Sorana Cîrstea, antrenamente alături de Angelique Kerber

„Va fi destul de interesant, pentru că vom fi doar jucătoare. Eu în prima săptămână mă voi antrena cu Angelique Kerber (25 WTA), deci probabil voi fi lângă Kerber în avion pentru că noi trebuie să formăm un grup cu persoana cu care ne vom antrena”, a mai declarat Sorana Cîrstea înainte de a pleca spre Melbourne.

VIDEO. Sorana Cîrstea, imagini spectaculoase din sala de forță

Citește și alte știri despre Australian Open:

Simona Halep a plecat spre Australia! Cât costă accesoriul cu care a atras toate privirile

Alexander Zverev a rămas fără antrenor înainte de Australian Open 2021: „I-am spus că aș prefera să nu mai continuăm”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
romeverest
romeverest  •  14 Ianuarie 2021, 12:55

Nu ar trebui sa se teama atat de mult de acest virus !! Cum ea pierde sistematic in primul tur, va putea sa plece cat mai repede din acea zona protejata si astfel sa aiba sanse mari sa nu fie contaminata !!

 •  13 Ianuarie 2021, 18:40

e foame de bani baieti,lumea trebuie sa stie ce fel de baieti sunteti:)) asta a castigat din tenis aproape 6 milioane de dolari fiind o jucatoare mediocra si acum se plange ca nu a facut bani in 2020? wtf?

ceaiuri
ceaiuri  •  13 Ianuarie 2021, 18:36

sper sa citeasca si asa zisi...doctori

Vezi toate comentariile (4)
Comentează