SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

Sorana Cîrstea a răbufnit în meciul cu Ostapenko » A mers direct la arbitrul de linie: „Nu se poate juca!”

Sorana Cîrstea / Captură Twitter
Sorana Cîrstea / Captură Twitter

Articol de - Publicat vineri, 12 mai 2023 19:36 / Actualizat vineri, 12 mai 2023 19:52

Sorana Cîrstea (33 de ani, #34 WTA) a avut o mare nemulțumire pe durata primului set al partidei cu Jelena Ostapenko (25 de ani, locul 20 WTA), din turul secund al turneului de la Roma. Jucătoarea din România a fost deranjată de starea terenului de pe „Grandstand”. 

La cel de-al doilea „changeover” din setul inaugural, Sorana s-a dus direct la arbitrul de scaun, pe care l-a tras la răspundere pentru condițiile de joc existente. Cîrstea a catalogat terenul drept „de nejucat” (unplayable, în engleză) și, vizibil iritată, a chemat supervizorul turneului.

Ieșirea Soranei i-a nedumerit pe spectatori, ba chiar și pe experții de pe Twitter. Nici celebrul jurnalist Jose Morgado nu a înțeles ce reclamă, mai exact, jucătoarea din România. 

Meciul a continuat, iar Sorana a pierdut primul set, 3-6. A revenit și a trimis partida în decisiv, însă a fost surclasată de Ostapenko în setul trei.

Citește și alte știri din tenis: 

„Confuză, șocată, copleșită” » Bianca Andreescu, interviu tulburător despre ideea de a renunța la tenis: „Sună dur, dar am vrut s-o fac”

Ana Bogdan a fost la doar câteva mingi de victorie în duelul cu numărul 4 WTA » Gabriela Ruse, fără șanse în duelul cu Haddad Maia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Misu1950
Misu1950  •  13 Mai 2023, 07:06

Daca tot s-a facut de ras cu "reclamatia", de ce nu a facut-0 la Tiriac jr.?

FotbalClubSteauaBucurest1
FotbalClubSteauaBucurest1  •  12 Mai 2023, 20:24

Credeam ca Sori a rabufnit din cauza diferentei de 40 de kile dintre ea si adversara Ostropel! :-))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează