SPORTURI  »  TENIS  »  WTA TASHKENT

SORANA - CÎRSTEA - ALISON VAN UYTVANCK // VIDEO + FOTO Sealed with a kiss! Van Uytvanck, sărut cu iubita sa după victoria în fața Soranei Cîrstea

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 septembrie 2019 13:51

Sorana Cîrstea (29 de ani, 96 WTA) a cedat finala de la Tashkent  în fața belgiencei Alison Van Uytvanck (25 de ani, 61 WTA), în trei seturi, scor 2-6, 6-4, 4-6, după un meci echilibrat de două ore și 25 de minute. 

După meci, Alison Van Uytvanck a celebrat victoria alături de Greet Minnen, iubita sa, care a urmărit meciul de pe un teren lăturalnic. Cele două s-au sărutat preț de câteva secunde, savurând din plin cel de-al cincilea titlu reușit de Van Uytvanck în carieră. 

+2 FOTO

În martie 2018, cele două şi-au făcut publică relaţia, iar în iulie o poză a făcut înconjurul lumii: Alison van Uytvanck și Greet Minnen sărutându-se la marginea unui teren de la Wimbledon. Alison doar ce trecuse în turul al doilea de Garbine Muguruza, campioana en titre la acel moment. „A fost instinct pur. Am văzut-o pe Greet în tribune și am vrut să o îmbrățișez”, a explicat Alison pentru The Daily Telegraph. 

În circuitul feminin altă orientare sexuală nu mai este o problemă de băgat sub preș, acest lucru întâmplându-se după ce legende ca Billie Jean King sau Martina Navratilova au decis să o facă publică. Pe urmele lor au călcat Rosemary Casals, Jana Novotna, Amelie Mauresmo, Gigi Fernandez, Casey Dellacqua, Johanna Larsson, Richèl Hogenkamp sau Alison van Uytvanck.

Alison și Greet Minnen s-au cunoscut la finalul lui 2015 la centrul național de tenis belgian. Până atunci, nicuina dintre ele nu mai avusese vreo relație cu cineva de același sex. „Am avut multe emoții atunci când a trebuit să le vorbesc oamenilor despre relația mea. Nu știi cum reacționează. Acum mama și tata o iubesc pe Greet la fel ca pe fiica lor”, a spus Alison pentru The Daily Telegraph.

Faptul că fac același sport le-a apropiat și mai mult. „Ea înțelege prin ce trec eu și faptul că trebuie să călătorim mult și că nu putem petrece prea mult timp împreună”, a explicat Alison. Iar Greet a completat: „E greu să nu ne vedem mult timp, dar când avem probleme, ne sfătuim una pe cealaltă”.

Vezi și: 

VIDEO Sorana Cîrstea, înfrângere dramatică în finala de la Tashkent! Românca a luptat admirabil, dar a cedat după un final dramatic 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
432585013533469
Mihai Ungureanu  •  28 Septembrie 2019, 20:09
Postat de mrtweaks pe 28 Septembrie 2019, 16:15

Si ce daca se saruta in vazul lumii? Tu nu te saruti cu persoana iubita in public? :-))

In vazul lumii cu o persoana de acelasi sex!?Nu se face asta nici in mod traditional,,,,,

noname999
noname999  •  28 Septembrie 2019, 19:30

La cat e de urata, nu putea fi decat lesbi. Ce barbat s-ar fi uitat la astea!?

100000583129623
Stefan Constantin  •  28 Septembrie 2019, 17:01

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează