SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DUBAI

Sorana Cîrstea, în turul 2 la Dubai » Ana Bogdan, eliminată

Sorana Cîrstea // foto: Guliver/gettyimages
Sorana Cîrstea // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 08 martie 2021 13:21 / Actualizat luni, 08 martie 2021 14:05

Sorana Cîrstea (30 de ani, locul 67 WTA) a câștigat cu Lesia Tsurenko (31 de ani, #142 WTA) în turul 1 de la turneul WTA din Dubai, scor 6-4, 6-4.

  • Sorana o va înfrunta pe Anett Kontaveit (25 de ani, #24 WTA) în faza „16-imilor”.

Sorana a avut nevoie de o oră și 23 de minute de joc pentru a închide meciul. Nu a fost cea mai bună zi pentru româncă la serviciu, dar Sorana s-a descurcat foarte bine la retur. A reușit nu mai puțin de 6 break-uri, care au distanțat-o decisiv de Tsurenko. Sorana a câștigat cu prima ei minge de meci și merge în turul 2, acolo unde o așteaptă Anett Kontaveit, din Estonia.

Ana Bogdan, eliminată de la Dubai

În această dimineață a jucat și Ana Bogdan (28 de ani, locul 101 WTA), în primul tur la Dubai. Sportiva din România a cedat în fața cehoaicei Marketa Vondrousova (21 de ani, #20 WTA) în două seturi, scor 4-6, 4-6. 

Partida a durat o oră și 34 de minute și a fost adjudecată de Vondrousova cu prima ei minge de meci. Marketa a făcut break de 5 ori, ceea ce s-a dovedit a fi decisiv în final. Nici Ana nu a stat rău la retur, dar a reușit să câștige doar de 3 ori pe serviciul adversarei.

VIDEO. Ion Țiriac prevede o „catastrofă” după Simona Halep: „E păcat că dispărem! Va fi ca la gimnastică”

Citește mai multe știri din tenis:

Legendarul Rivaldo a vorbit despre Simona Halep: „E ceva ce lipsește în cariera ei”

Serena Williams, reacție după ce Meghan Markle a mărturisit că a avut gânduri sinucigașe: „A experimentat durere și cruzime”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
347655969058390
Ion Popescu  •  08 Martie 2021, 19:44

Tipic GSP. Articol incomplet. In afara de Bogdan au fost eliminate din prima Tig si Begu. Succes Soranei in turul doi !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează