SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Sorana Cîrstea, atacată de unde se aștepta mai puțin: „Varză, limbaj de cartier! Din cauza caracterului nu a făcut performanță”

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 februarie 2021 11:06 / Actualizat duminica, 07 februarie 2021 18:37

Sorana Cîrstea (30 de ani, 72 WTA), protagonista unei adevărate crize de nervi la turneul Grampians Trophy, a fost criticată dur de către actorul Răzvan Oprea (42 de ani).

Actor la Teatrul Național la București, dar și inițiator al proiectului socios „Dinamoviști pentru Dinamo”, Răzvan Oprea a avut o reacție dură la adresa Soranei Cîrstea, pe care o pune la zid pentru ieșirea avută sâmbătă la Melbourne

Reacția e ca jocul ei, varză! Limbaj de cartier, cum să faci așa ceva? Niciodată nu a reușit să facă performanță în tenis din cauza acestui caracter. Ăsta e motivul pentru inconstanța jocului ei! Puteai să ai discuția asta în lift, dar nu așa! E penibil! Iar ne facem de râs”, a declarat Răzvan Oprea, în cadrul emisiunii „Digi Sport Matinal”. 

+13 FOTO

Sorana Cîrstea, momente șocante la Melbourne

Sorana Cîrstea (30 de ani, 72 WTA) a avut o izbucnire nervoasă în sferturile Grampians Trophy, în meciul pierdut cu americanca Ann Li (20 de ani, 99 WTA), scor 3-6, 1-6, țipând la antrenorul său, Adrian Cruciat, care era în tribună

Nemulțumită de jocul său, Sorana Cîrstea și-a vărsat nervii pe antrenorul ei, Adrian Cruciat, care era în tribună. În una dintre pauzele dintre game-uri, la 6-3 și 3-0 pentru Li, Sorana a făcut un gest nemaivăzut pe terenul de tenis. 

Jucătoarea noastră a țipat de mai multe ori, în limba română, către antrenorul ei, cerându-i să nu mai discute cu ea. „Taci din gură! Taci! Taci din gură!”, a strigat Sorana către Cruciat.

Sorana Cîrstea, atacată de unde se aștepta mai puțin: „Varză, limbaj de cartier! Din cauza caracterului nu a făcut performanță”
Răzvan Oprea

VIDEO Sorana Cîrstea, momente șocante pe teren! Criză de nervi la adresa antrenorului: „Taci din gură!” » I-a cerut arbitrei să-l avertizeze

Sorana Cîrstea nu e la prima ieșire nervoasă! Ce i-a mai făcut lui Cruciat în urmă cu un an, la cine a mai țipat în timpul meciului + cum a reacționat cu Darren Cahill

Citește și alte știri despre Sorana Cîrstea:

VIDEO Sorana Cîrstea, momente șocante pe teren! Criză de nervi la adresa antrenorului: „Taci din gură!” » I-a cerut arbitrei să-l avertizeze

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (40)
1319152541774000
Stas Frate  •  09 Februarie 2021, 21:17

bine ca stiti sa chemati toate ciurucurile la emisiune

1319152541774000
Stas Frate  •  09 Februarie 2021, 21:15

pai daca latra ala la ea lafel cum latra si terminatii astia din comentarii..e justificat

johnny2
johnny2  •  08 Februarie 2021, 00:46
Postat de dobrin pe 07 Februarie 2021, 20:39

Daca isi permitea si Sorana sa lucreze cu un Darren, probabil ca ar fi fost si ea pusa la punct.

:)) Spui ca e meritul lui Darren ,in rest Halep si Cirstea sunt la fel de rele ,nu? |Ce penibilitate sa aperi o fiinta care a facut un lucru pe care NIMENI din tenis nu l-a mai facut, a cerut arbitrului sa-i sanctioneze antrenorul . A aratat lumii cine e Sorana cu adevarat.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează