SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Declarațiile Soranei Cîrstea au fost preluate de mari publicații din străinătate » Marca: „Nu a ezitat să dea cărțile pe față”

Sorana Cîrstea // sursă foto: Instagram @ soranacirstea +39   FOTO
Sorana Cîrstea // sursă foto: Instagram @ soranacirstea

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2022 19:18 / Actualizat vineri, 28 octombrie 2022 21:11

Dezvăluirile făcute de Sorana Cîrstea (32 de ani, locul 38 WTA) despre mesajul sexist primit de la reprezentanții Adidas au fost preluate de mai multe publicații importante la nivel internațional, precum Marca, Diario AS și TyC Sports.

Zilele trecute, Sorana Cîrstea a afirmat la podcastul „La Fileu”, găzduit de artistul Speak, că reprezentanții Adidas, compania de echipamente sportive cu care a colaborat până în 2016, i-au transmis: „Mai degrabă arăți bine și ești în top 20, decât să nu arăți bine și să fii numărul 1”.

Sorana Cîrstea / FOTO: Instagram
+35 FOTO

Dezvăluirile făcute de Sorana Cîrstea au devenit virale 

Dezvăluirile sale au fost preluate de mai multe publicații internaționale importante, precum Marca, Diario AS (ambele din Spania), TyC Sports (Argentina) și Sportskeeda.

„Cîrstea nu a ezitat să dea cărțile pe față și să-și povestească experiențele negative, în încercarea de a ajuta alți sportivi la început de drum”, scriu cei de la cotidianul madrilen Marca.

Iar Diario AS a punctat că „cele mai dure destăinuiri făcute de Cîrstea în cadrul podcastului au fost despre cum un brand sportiv a făcut o observație care a indignat-o”.

Sorana Cîrstea: „Adidas îmi spunea: «Mai degrabă arăți bine și ești în top 20, decât să nu arăți bine și să fii numărul 1»”

Îmi aduc aminte când aveam contract cu Adidas. Tot timpul îmi spuneau, având în vedere că arăt binișor pentru o sportivă, că «Mai degrabă arăți bine și ești în top 20, decât să nu arăți bine și să fii numărul 1».

Când ești în top 20, oricum ești văzută, ești sus și stă lumea la fiecare turneu. Așa că îmi spuneau: «Mai bine ești frumușică și în top 20, decât... mai puțin frumoasă și numărul 1». Vă dați seama, au și ei cotele lor, e o piață.

- Sorana Cîrstea, la podcastul „La Fileu”

Mai multe știri din tenis: 

A rupt colaborarea cu Emma Răducanu și acum dezvăluie motivul: „Au fost câteva semnale de alarmă”

O nouă teorie în „cazul Simona Halep”: „E posibilă și o contaminare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
chinele
chinele  •  29 Octombrie 2022, 21:46

Sorana este o fata din Romania foarte frumoasa! Desi cred ca este talentata nu a reusit performante in tenis la nivelul Simonei. Daca ne uitam prea mult in oglinda si poate ne gandim sa mai cochetam si cu modelingul ( vezi cazul Bouchard) performanta nu vine la usa ta. Simona este un Everest in comparatie cu ea in lumea tenisului. E normal ca marile corporatii sa aiba contracte de imagine cu sex-simboluri. Daca mai stiu sa tina o racheta de tenis in mana e ok! Atat :)

tivireli
tivireli  •  29 Octombrie 2022, 18:05
Postat de misu50 pe 29 Octombrie 2022, 09:32

Aia de la Diario AS nu au inteles nimic! Pai pe Sorana au incantat-o aia de la Adidas cu sfatul dat, nicidecum sa fie indignata...Ea stia ca nr.1 nu avea cum sa fie vreodata!! Pe ea a indignat-o faptul ca Simona a ajuns nr.1...Si e normal pt. ca Halep a muncit pe teren, nu s-a pozat in fel si chip...

Sa crezi tu ca fara Tiriac ajungea vreodata pe locul 1. Nu cunosti lumea tenisului.

liga303
liga303  •  29 Octombrie 2022, 10:20

Ce falsa indignare...uratii nu plac nimanui si sigur nu sunt o strategie buna in marketing. Din acest motiv articolele si reclamele din ziarele enumerate prezinta fotografii cu oameni nu doar frumosi, dar si machiati si retusati sa arate muuuult mai bine ca in realitate. Si fac pariu ca directorii ziarelor enumerate au niste amante superbe, nu femei carunte, grasane si stirbe. Mi scarba cum presa si televiziunile se chinuie sa ne bage pe gat aberatiile lor, cum incearca sa prezinte drept realitate ceva ce exista doar in muntile lor bolnave...de fapt nici ei nu cred aberatiile care le raspandesc, dar sunt ingroziti de altetnativa daca rebunta csa abereze: casieri la Lidl!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează