SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Două românce joacă duminică la Roland Garros » Cum arată programul

Sorana Cîrstea
Foto: Imago
Sorana Cîrstea Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 mai 2022 15:34 / Actualizat sambata, 21 mai 2022 16:44

Sorana Cîrstea (32 de ani, 27 WTA) și Gabriela Ruse (24 ani, 52 WTA) vor debuta duminică, 22 mai, la ediția din acest an a Roland Garros.

Organizatorii Grand Slam-ului de la Paris au publicat programul zilei de duminică, iar cele două românce vor juca pe terenul cu numărul 6.

Fanii lui U Cluj și Dinamo au venit împreună la meciul de baraj: încurajări, dar și derapaje
U CLUJ - DINAMO
Fanii lui U Cluj și Dinamo au venit împreună la meciul de baraj: încurajări, dar și derapaje

Sorana Cîrstea, aflată între capii de serie, va deschide ziua de tenis de pe terenul 6, întâlnind-o, de la ora 12:00, pe nemțoaica Tatjana Maria (34 de ani, 107 WTA). 

Meciul ar trebui să fie unul lipsit de emoții pentru jucătoarea noastră. Lucrurile se pot complica din turul trei, acolo unde o poate întâlni pe campioana en titre, Barbora Krejcikova.

Gabriela Ruse, cealaltă româncă al carei meci a fost programat duminică, va juca tot pe terenul 6, în compania lui Elise Mertens (26 de ani, 33 WTA), nu mai devreme de ora 17:30. Sportiva din Belgia este favorită, ea fiind între capii de serie de la Paris.

Simona Halep - Iga Swiatek, posibil „șoc” în optimile de finală

Halep are o misiune ușoară în primul tur, împotriva croatei Ana Konjuh, jucătoare pe care a învins-o în singurul meci direct, în optimile de finală de la Sankt Petersburg, scor 6-4, 7-6(2). Meciul va avea loc luni, ora urmând a fi anunțată.

În septembrie 2017, Konjuh a suferit o operație la cotul drept. A stat pe bara aproape 3 ani, ieșind din top 1.000 mondial. Simona e favorită certă și în turul secund, unde ar juca împotriva învingătoarei dintre Maryna Zanevska (65 WTA) și Qinwen Zheng (74 WTA).

Citește și alte știri despre tenis:

Un jucător de tenis maghiar, revoltat după decizia ATP: „Sunteți serioși?!”

Djokovic, marele pierzător după decizia ATP cu privire la Wimbledon » Va ceda fotoliul de lider mondial!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează