SPORTURI  »  TENIS  »  WTA LYON

Sorana Cîrstea, înfrângere fără drept de apel la Lyon » A încasat un 0-6 în primul tur!

Sorana Cîrstea / foto: Guliver/Getty Images
Sorana Cîrstea / foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 01 martie 2021 17:22 / Actualizat luni, 01 martie 2021 17:38

Sorana Cîrstea (30 de ani, 67 WTA) a fost învinsă astăzi în primul tur al turneului de la Lyon. Jucătoarea noastră a cedat în două seturi în fața sârboaicei Nina Stojanovic (24 de ani, 95 WTA), scor 4-6, 0-6.

Primul turneu de după Australian Open n-a adus parcursul pe care Sorana Cîrstea și l-ar fi dorit. Numărul 67 mondial a pierdut fără drept de apel cu Nina Stojanovic, în primul tur al competiției care a început în această săptămână la Lyon. 

Sorana Cîrstea, out de la Lyon

Cu excepția primei părți a meciului, partida s-a jucat într-o singură direcție. De la 3-3 în primul set, Sorana Cîrstea, care era favorită șase la turneul francez, a mai câștigat un singur game până la final! Stojanovic s-a impus clar, 6-4, 6-0, după o oră și 17 minute de joc.

Pentru prezența în primul tur la Lyon, Sorana Cîrstea va primi 2.157 de euro și un punct WTA.

Sever Dron dezvăluie două momente neștiute cu Sorana Cîstea: „Poate fi dată ca exemplu!”

Citește și alte știri din tenis: 

Naomi Osaka, de nerecunoscut! Schimbare incredibilă de look pentru japoneza învingătoare la Australian Open

Accidentare sau motive financiare? » Agentul lui Rafael Nadal lămurește de ce spaniolul nu merge la Acapulco

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
romeverest
romeverest  •  01 Martie 2021, 19:17

Un alt “succes” rasunator al Soranei !! A invins-o o jucatoare modesta de pe locul 96 Wta, iar in setul secund i-a administrat un sec 6-0 !! Jenant !!

10156013562479806
Oprisan Niculae  •  01 Martie 2021, 19:06

Nu e panica.Va asteptati ca Sorana sa castige?A iesit din primul tur , a castigat doua mii si ceva de euro , si-a scos cheltuielile.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează